Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

• Enel-kizaru

Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Tüm Amiraller Yonkonun karşısına çıktı MF'de. Bence bu pek güç göstergesi değil gibi. Bu adamın karşısına da Marco çıktı.
Toplu bir savaş olduğu için böyle oldu.Eşleştirmeler de Akainu Wb karşısında idi.Ayrıca Teach'e de Akainu gitti.Meyve avantajı da diyebilirsin ama Akainu diğer amirallerden hep bir tık öndeydi bana göre.Kesin bir şey diyemem tabi herkesin kendi düşüncesi.

Toplu bir savaş olduğu için böyle oldu.Eşleştirmeler de Akainu Wb karşısında idi.Ayrıca Teach'e de Akainu gitti.Meyve avantajı da diyebilirsin ama Akainu diğer amirallerden hep bir tık öndeydi bana göre.Kesin bir şey diyemem tabi herkesin kendi düşüncesi.
Teach meselesinde WG özel olarak onun gitmesini istemiş olabilir. Çünkü WG onu destekliyordu. Yoksa diğer Amiraller de pek âlâ gidebilirdi.

Aslinda enel baya guclu 100.000.000 volt ne demek lav , isin yaninda halt eder etki olarak ama iste op evreninde gerceklik yok pek o yuzden teachli grup alir dedim

Bu pistolle çok taktınız.Sonuca bakın abi bu adama birşey işlemiyor istediği kadar vursun pistol ne olcak.Adam ne yese kalkıyor ayağa.
Teach'in dayanıklı olmasına lafım yok. Ama sen pistol yediğinde bile yerlerde kıvranıyorsan amiral saldırısı yediğinde de kıvranırsın. Ee amiral de sen solucan gibi yerde kıvranırken affetmez yani. Alır anahtarını. Boş anında Wb'nin kafayı götüren adam bunlar. Teach Meach dinlemezler ;)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık