Peki.Teach teke tek'te hepsini alır![]()
Peki.Teach teke tek'te hepsini alır![]()
Ama Akainu ile Kizaru dövüşseydi Akainu'nun kazanacağı kesin değil ki.Bulunan amiraller arasında bence de en güçlü ama artık Akainu amiral değil ve Kizaru Akainu kadar güçlü değil.
Bana göre öyle.Marineford'da Büyük başı alan denizcilerin önünde olan adamdı Akainu.Bu adamı sürekli Yonkou karşısına koydu Oda.Bu bile yeterli benim için.Ama Akainu ile Kizaru dövüşseydi Akainu'nun kazanacağı kesin değil ki.
Tüm Amiraller Yonkonun karşısına çıktı MF'de. Bence bu pek güç göstergesi değil gibi. Bu adamın karşısına da Marco çıktı.Bana göre öyle.Marineford'da Büyük başı alan denizcilerin önünde olan adamdı Akainu.Bu adamı sürekli Yonkou karşısına koydu Oda.Bu bile yeterli benim için.
Toplu bir savaş olduğu için böyle oldu.Eşleştirmeler de Akainu Wb karşısında idi.Ayrıca Teach'e de Akainu gitti.Meyve avantajı da diyebilirsin ama Akainu diğer amirallerden hep bir tık öndeydi bana göre.Kesin bir şey diyemem tabi herkesin kendi düşüncesi.Tüm Amiraller Yonkonun karşısına çıktı MF'de. Bence bu pek güç göstergesi değil gibi. Bu adamın karşısına da Marco çıktı.
Teach meselesinde WG özel olarak onun gitmesini istemiş olabilir. Çünkü WG onu destekliyordu. Yoksa diğer Amiraller de pek âlâ gidebilirdi.Toplu bir savaş olduğu için böyle oldu.Eşleştirmeler de Akainu Wb karşısında idi.Ayrıca Teach'e de Akainu gitti.Meyve avantajı da diyebilirsin ama Akainu diğer amirallerden hep bir tık öndeydi bana göre.Kesin bir şey diyemem tabi herkesin kendi düşüncesi.
Teach'in dayanıklı olmasına lafım yok. Ama sen pistol yediğinde bile yerlerde kıvranıyorsan amiral saldırısı yediğinde de kıvranırsın. Ee amiral de sen solucan gibi yerde kıvranırken affetmez yani. Alır anahtarını. Boş anında Wb'nin kafayı götüren adam bunlar. Teach Meach dinlemezlerBu pistolle çok taktınız.Sonuca bakın abi bu adama birşey işlemiyor istediği kadar vursun pistol ne olcak.Adam ne yese kalkıyor ayağa.
Kesinlikle donecektir boşuna aya projesi için gitmedi bunu göstermeyebilirdi oda.Enel'in döneceği kesin bilgi mi? Tüm foruma soruyorum bunu.