Bilinmeyen adanın öyküsünü nasıl buldun? İyi mi kötü mü?Şöyle devam. Şu konuyu bir ben mi kullanıyorum la?
![]()
Yıkıma giden adam/Alfred Bester
Kaplan Kaplan kadar değil ancak iyi.
Son düzenleme:
Bilinmeyen adanın öyküsünü nasıl buldun? İyi mi kötü mü?Şöyle devam. Şu konuyu bir ben mi kullanıyorum la?
![]()
Sen istersen şuradan satın alabilirsin https://www.kitapyurdu.com/kitap/bi...le4PYEbZkxkdbYi9yTp07CXJQDzN0OkxoCYuIQAvD_BwEBilinmeyen adanın öyküsünü nasıl buldun?
Tyrion Lannister da kral eli iken yaptığı şeylere ve hepsinden zeka fışkıran sözlerine rağmen, çirkinliğinin ve cüceliğinin cefasını çekiyor.

Eh işte, fena değil. Diğerleri daha güzel elbette.Bilinmeyen adanın öyküsünü nasıl buldun? İyi mi kötü mü?
Yıkıma giden adam/Alfred Bester
Kaplan Kaplan kadar değil ancak iyi.
Emin ol, hiç düşünememiştir.Sen istersen şuradan satın alabilirsin https://www.kitapyurdu.com/kitap/bi...le4PYEbZkxkdbYi9yTp07CXJQDzN0OkxoCYuIQAvD_BwE
Malesef Dany eğer tahtatahta geçse bile yönetemez. 3 şehir fethetti. Fethettiği üç şehirde de şu anda bir kaos hakim. Köleliği kaldırdı fakat eski köleler "Köleyken yiyecek yemeğimiz yatacak yerimiz vardı" diye geldi. Yani bir nevi köleliği kaldırıcam diyerek adamları aç bıraktı. Sons of Harpy'nin bahsini bile açmıyorumDany'ye Jon gibi pek suç bulamıyorum açıkçası, kendisi bence Stannisten sonra tahta en layık isim. Bunu vesayet sisteminden dolayı demiyorum. Bu işe yetkinliği var. Adil, iyimser ve yeri gelince sınırlarını biliyor. Ödün vermeyi biliyor. Bu kadının Tyrion ile karşılaşmasını dört gözle bekliyorum. Dizidekini saymıyorum. Ben yeni baştan yazılmış Tyrion maceralarından hoşlanmadığım için açıkçası Tyrion onu el ilan ettiğinde bile sahneyi sevmedim aksine nefret ettim. Çünkü bence Tyrion dizide bu konumu hakedecek bir şey yapmamıştı. Kitapta ise henüz karşılaşmadılar bile. George R. R. Martin, David Benioff ve D. B. Weiss salaklarından daha iyi yapacaktır bu işi.
Adil olmakta mı suç kardeşim?Malesef Dany eğer tahtatahta geçse bile yönetemez. 3 şehir fethetti. Fethettiği üç şehirde de şu anda bir kaos hakim. Köleliği kaldırdı fakat eski köleler "Köleyken yiyecek yemeğimiz yatacak yerimiz vardı" diye geldi. Yani bir nevi köleliği kaldırıcam diyerek adamları aç bıraktı. Sons of Harpy'nin bahsini bile açmıyorum