Loguetown'a kadar denizciler hep çer çöp, karaktersiz, vasıfsız elemanlarTam dayaklık elemandıBu, Helmeppo, Morgan gibilerini bir odaya kapatıp dinlene dinlene döveceksin
![]()

Loguetown'a kadar denizciler hep çer çöp, karaktersiz, vasıfsız elemanlarTam dayaklık elemandıBu, Helmeppo, Morgan gibilerini bir odaya kapatıp dinlene dinlene döveceksin
![]()
Biz yobazız onun tövbesini kabul etmiyoruzHelmeppo tövbe etmemiş miydi ya ben niye öyle hatırlıyorum : P
Onu biraz az dövün : ))
Dayaklık eleman olduğu gerçeğini değiştirmiyorHelmeppo tövbe etmemiş miydi ya ben niye öyle hatırlıyorum : P
Onu biraz az dövün : ))
Biz yobazız onun tövbesini kabul etmiyoruz![]()
Fareye, Morgan'a vs kıyasla az dövün dedim pişman olduğuna ikna olunca salarsınız : ))
Zaten Shanks Baba'nın yaptığı tek hata orda Coby'nin hayatını kurtarmaktı. İlerde buna çok pişman olacak çookGarp bir şey gördü, Shanks övdü, haki açtı. Savaşta ve Luffy ile karşılaşmaların da vs hep ilerde bir görüntü yapacağını gösterdi Coby.
İçin ısınmamış olabilir ilk gözüktüğü bölümlerde tipine gıcık oluyordum ben kendi adıma. Ama baştan beri bir rol biçmiş bence Oda Coby'e
Coby Shanks'i alıyormuşZaten Shanks Baba'nın yaptığı tek hata orda Coby'nin hayatını kurtarmaktı. İlerde buna çok pişman olacak çook![]()
Yok artıkCoby Shanks'i alıyormuş![]()