Sende at kardeş.Bi oy sen atacaksın işte kardeş. Boşuna ankette yer kaplıyor.

Hem daha atan olur saçma sapan tiplere oy verene kadar böyle tatlı, yetenekli çocuklara oy verin.

Sende at kardeş.Bi oy sen atacaksın işte kardeş. Boşuna ankette yer kaplıyor.
Kahraman olmak istemiyorum tarzı cümleler kurduğundan beri ağzına vurmak istiyorum onun.Luffy'nin sevilmeyecek bir tarafı yok zaten. East Blue Luffy en iyi ana karakter benim gözümde. Ama sonra "eski" samimiyetini kaybediyor.
Pek çok ana karakteri sevmiyorlar ama.Ana karakter olduğu için seviyorlar. İyilikse daha iyisi var zaten bolca, kazanan olmaksa olay onu da buluruz olay bazında arasak.
Orası da tuhaf.O yüzden kardeş.
Yoksa herkes iyi bir şeye niyetlenir ama niyetlenen değil, başaran sevilir.
Bknz Vivi.
İzlediğim okuduğum belki de her seride ana karakter fanları hep en büyük fan kitlesiydi. Luffy'nin olayı da farklı değil.Pek çok ana karakteri sevmiyorlar ama.
Orası da tuhaf.
Kardeş hala konuma ne oy atmışsın ne yorum yapmışsın. İlla Lama reisi cagirtiracaksın bana.Sende at kardeş.
Hem daha atan olur saçma sapan tiplere oy verene kadar böyle tatlı, yetenekli çocuklara oy verin.![]()
Pehhh daha yetenekliymiş. Hayalini ortaya çıkarma bile bin basar hepsine.Kardeş hala konuma ne oy atmışsın ne yorum yapmışsın. İlla Lama reisi cagirtiracaksın bana.
Tama daha yenetekli ve tatlı.![]()
Öyle şey mi olur yav seride kaç tane küçük çocuk var ki ?Bi oy sen atacaksın işte kardeş. Boşuna ankette yer kaplıyor.