Işte senin hatrı sayılır yegane adamlarından biri bakma yetenekli bir çocuktu xdÇok çocuk karakter geldi ama onun yeri ayrı.
![]()
Işte senin hatrı sayılır yegane adamlarından biri bakma yetenekli bir çocuktu xdÇok çocuk karakter geldi ama onun yeri ayrı.
![]()
Listedeki tüm çocuklar Luffy'den daha akıllı yalnız... Hatta yetişkin....Yav mangada ki ciddi ciddi çocuk karakterler. Bunların küçüklükleri değel. Eşşek kadar olmuşlar daha ne küçüklüğü .s
Luffy ne olduysa artık o lastik meyvesinden sonra beyindeki devreler yandı herhalde...Listedeki tüm çocuklar Luffy'den daha akıllı yalnız... Hatta yetişkin....
Yeteneği çok iyiydi ya. OP bir kere herkesin hayalini ortaya çıkarma, renk tuzakları falan iyiydi.Işte senin hatrı sayılır yega adamlarından biri bakma yetenekli bir çocuktu xd
Bi oy sen atacaksın işte kardeş. Boşuna ankette yer kaplıyor.Yeteneği çok iyiydi ya. OP bir kere herkesin hayalini ortaya çıkarma, renk tuzakları falan iyiydi.![]()
Ben zavallı bir köpeği mutlu etmeye çalıştığı için seviyorum. Yoksa işe yaramaz düşük zekalı cahilin teki.Luffy'i insanlar winner olduğu için mi seviyor yoksa iyi birisi olduğu için mi? Bunu bu ortamda anlamak zor. : (
O yüzden kardeş.Luffy'i insanlar winner olduğu için mi seviyor yoksa iyi birisi olduğu için mi? Bunu bu ortamda anlamak zor. : (
Ana karakter olduğu için seviyorlar. İyilikse daha iyisi var zaten bolca, kazanan olmaksa olay onu da buluruz olay bazında arasak.Luffy'i insanlar winner olduğu için mi seviyor yoksa iyi birisi olduğu için mi? Bunu bu ortamda anlamak zor. : (
Luffy'nin sevilmeyecek bir tarafı yok zaten. East Blue Luffy en iyi ana karakter benim gözümde. Ama sonra "eski" samimiyetini kaybediyor.Ben zavallı bir köpeği mutlu etmeye çalıştığı için seviyorum. Yoksa işe yaramaz düşük zekalı cahilin teki.