İçlerinde bir Tama sevimli. Aisa'yı da ekleyelim hadi diğerleri tam bir benim çocuğum çok tatlı nazar değecek ay inanılmaz mottosuyla alien bebelerini milletten saklayan annelerin veletleri gibi.
Avatarında Luffy'nin çocukluğu var ikene başka isim diyemeyiz.İçlerinde bir Tama sevimli. Aisa'yı da ekleyelim hadi diğerleri tam bir benim çocuğum çok tatlı nazar değecek ay inanılmaz mottosuyla alien bebelerini milletten saklayan annelerin veletleri gibi.
Momo bir sonraki bölüm dünyayı kurtarmak için kendini feda etsin, gene itici gene itici.Wano’nun sonlarına doğru Momo açık ara farkla önde kazanacak bu anketi.
Momonun bana kendini sevdirmesi için gülerek intihar falan etmesi lazım. Ama yapmayacak sevimsiz kertenkele bozuntusu.Wano’nun sonlarına doğru Momo açık ara farkla önde kazanacak bu anketi.
Momo bir sonraki bölüm dünyayı kurtarmak için kendini feda etsin, gene itici gene itici.
Wano nun yükselen yıldızı hakkında ne çeşit konuşma bunlar. Küçücük çocuğu çekemiyorsunuz.Momonun bana kendini sevdirmesi için gülerek intihar falan etmesi lazım. Ama yapmayacak sevimsiz kertenkele bozuntusu.
En güzel momo ölü momodur. Tama ise tatlıştırWano nun yükselen yıldızı hakkında ne çeşit konuşma bunlar. Küçücük çocuğu çekemiyorsunuz.![]()
Hayır yani bu sürüngenimsi veledi niçin seviyorsunuz? Kim sizi ne ile tehdit ediyor? Ya da rüşvet mi alıyorsunuz?Neee !! @Kuroro göreve çağırdım, bir kaç dakikalığına![]()
Brook fanı olan birisinin Momo'yu sevmemesi normal. xDMomonun bana kendini sevdirmesi için gülerek intihar falan etmesi lazım. Ama yapmayacak sevimsiz kertenkele bozuntusu.
Orası öyle ama hani tamam eyvallah da niçin seviyorsunuz. Krallığın yüz karası babasının 1/100'ü olamayan sapık bebenşn biri. Beleşten tahta oturtacak luffy bunu. Zoro da hiyoriyi alırsa ve bu bebeyle akraba olursa zoroyu silerim. Mihok'a secde ettiği yetmezmiş gibi bir de. Ya da momo ölsün falan öyle alsın kızı. Anca öyleBrook fanı olan birisinin Momo'yu sevmemesi normal. xD
![]()