Öyle bir karakter olduğunu unutmuştum. O kadar iticiydi ki beynim silmişti sayende hatırladım.He sorsan Rosadaki sümüklü vardı ya ona itici derler, bu da çocuk versiyonubenzetmem harika ama xkdhhxxh

Öyle bir karakter olduğunu unutmuştum. O kadar iticiydi ki beynim silmişti sayende hatırladım.He sorsan Rosadaki sümüklü vardı ya ona itici derler, bu da çocuk versiyonubenzetmem harika ama xkdhhxxh
Toko'ya çirkin deyip bunu övmen...Yonkou torunu, supernova oğlu, geleceğin KK adayı tatlı Pez reis, bıyığına kurban
![]()
Geleceğin KK si kim olur diye bir konu yok mu ya? O konuda Pez i savunmak istiyorum.Toko'ya çirkin deyip bunu övmen...
Momo olur. Eğer Oden Hiyori'yi büyütebilseydi Hiyori olurdu. Kadın babasına çekmiş.Geleceğin KK si kim olur diye bir konu yok mu ya? O konuda Pez i savunmak istiyorum.
Zevksiz seni git burdan...Sen sus çakma Doffy'ci![]()
Katılıyorum.Öyle bir karakter olduğunu unutmuştum. O kadar iticiydi ki beynim silmişti sayende hatırladım.Doffyyy diye geziyordu arcı zehir ediyordu. Dofy'ye yakışmayan bir adamdı. Bu çocuk da bu arcı zehir ediyor.
![]()
Ağla Toko gibiOlm seni görmim lan bir daha. @Roronoa Zoro reyiz ban bile buna az yav![]()