Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sevdiğiniz Çikolata

En Sevdiğiniz Çikolata Hangisi ?

• Dido

Kullanılan: 5 6.8%
  • Albeni

Kullanılan: 9 12.2%
  • Eti Karam Gurme

Kullanılan: 11 14.9%
  • Ülker Çikolatalı Gofret

Kullanılan: 6 8.1%
  • Harby

Kullanılan: 1 1.4%
  • Diğerleri

Kullanılan: 42 56.8%

• Kullanılan toplam oy
    74
1996-2002 yıllarında Ülker Luna delisiydim. Hafta sonu dershaneye gider, her dershane çıkışında yerdim.
Sonradan Wanted çıktı, karameli felan mükemmeldi o zamanlar (2002-2003 yıllarıydı yanlış hatırlamıyorsam). Şimdiki wantedler, o bildiğim wanted olamadı asla.

Üniversitede Toblerone'a terfi ettik.

Şu sıralar milkanın üzümlü fındıklı, çikolata rüyası, dark oreolularına sardık, bataktan kurtulmaya çalışıyoruz.

1996-2002 yıllarında Ülker Luna delisiydim. Hafta sonu dershaneye gider, her dershane çıkışında yerdim.
Sonradan Wanted çıktı, karameli felan mükemmeldi o zamanlar (2002-2003 yıllarıydı yanlış hatırlamıyorsam). Şimdiki wantedler, o bildiğim wanted olamadı asla.

Üniversitede Toblerone'a terfi ettik.

Şu sıralar milkanın üzümlü fındıklı, çikolata rüyası, dark oreolularına sardık, bataktan kurtulmaya çalışıyoruz.
Ben de o 2000-2004 arası ekmekten kalan para üstüyle ara sıra Luna ya da Wanted alır yiye yiye eve dönerdim. O zamanki tadları çok güzeldi ama yine de favorim Tadelle King Size 😉

Güncelleme:

Günümüz için Tony's var şuan bi yediğim, macrocenter'da bulunuyor. Bi de ikea'ya gidersem ordan ne bulursam dolduruyorum.

Yerli ürünleri yerken aklımda 45 tane şüphe oluştuğu için tadını çıkaramıyorum yediğim ürünün ve bu yüzden uzun bir süredir kolay erişilebilen çikolatalardan almıyorum.
Arkasında endüstriye söven, ben köle çalıştırmıyorum diyen çikolata mıydı o?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık