Ben de o 2000-2004 arası ekmekten kalan para üstüyle ara sıra Luna ya da Wanted alır yiye yiye eve dönerdim. O zamanki tadları çok güzeldi ama yine de favorim Tadelle King Size1996-2002 yıllarında Ülker Luna delisiydim. Hafta sonu dershaneye gider, her dershane çıkışında yerdim.
Sonradan Wanted çıktı, karameli felan mükemmeldi o zamanlar (2002-2003 yıllarıydı yanlış hatırlamıyorsam). Şimdiki wantedler, o bildiğim wanted olamadı asla.
Üniversitede Toblerone'a terfi ettik.
Şu sıralar milkanın üzümlü fındıklı, çikolata rüyası, dark oreolularına sardık, bataktan kurtulmaya çalışıyoruz.
Arkasında endüstriye söven, ben köle çalıştırmıyorum diyen çikolata mıydı o?Güncelleme:
Günümüz için Tony's var şuan bi yediğim, macrocenter'da bulunuyor. Bi de ikea'ya gidersem ordan ne bulursam dolduruyorum.
Yerli ürünleri yerken aklımda 45 tane şüphe oluştuğu için tadını çıkaramıyorum yediğim ürünün ve bu yüzden uzun bir süredir kolay erişilebilen çikolatalardan almıyorum.
Onu dikine degil de yatay tutup isiracaksin sonra dilinle damagina dogru bastirdinmi tati tum agzina yiyiliyorEti Karam Gurme bambaşka yav