SteelKing 24 Ara 2018 #81 Devrim ordusu hangi konuda en iyi örgüt/organizasyon? Güçleri, amaçları bilinmiyor. Görünüşleri hariç bir karakter tasarımları yok.
Devrim ordusu hangi konuda en iyi örgüt/organizasyon? Güçleri, amaçları bilinmiyor. Görünüşleri hariç bir karakter tasarımları yok.
Monet 24 Ara 2018 #82 Örümcekleri tek geçerim. Onların verdiği duyguyu alamadım hiç bir topluluktan. Sternritter de 2. sıradadır.
Örümcekleri tek geçerim. Onların verdiği duyguyu alamadım hiç bir topluluktan. Sternritter de 2. sıradadır.
Alpamis 24 Ara 2018 #83 Akatsuki'nin verdiği hava cidden farklıydı. OP'un eksik yanlarından biri de bu.
Mercury 24 Ara 2018 #86 Örümcekler Hunter x Hunter evreni için öyle çok büyük bir tehtid olmadıklarından dolayı, kendilerini bir türlü ciddiye alamıyorum.
Örümcekler Hunter x Hunter evreni için öyle çok büyük bir tehtid olmadıklarından dolayı, kendilerini bir türlü ciddiye alamıyorum.
Shakan 24 Ara 2018 #88 Shakan dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Görüntü kalitesi daha düşük olsada japonca Örümceklerin bu kadar az oy alması
Shakan dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Görüntü kalitesi daha düşük olsada japonca Örümceklerin bu kadar az oy alması
Eustass Captain Kidd 24 Ara 2018 #89 Mercury dedi ki: Örümcekler Hunter x Hunter evreni için öyle çok büyük bir tehtid olmadıklarından dolayı, kendilerini bir türlü ciddiye alamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Örümcekler gayet birer tehditler.Hunter x hunterda saf güç para etmiyor.
Mercury dedi ki: Örümcekler Hunter x Hunter evreni için öyle çok büyük bir tehtid olmadıklarından dolayı, kendilerini bir türlü ciddiye alamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Örümcekler gayet birer tehditler.Hunter x hunterda saf güç para etmiyor.