Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sağlam Örgüt/Organizasyon? - Bleach-OP-HxH-Naruto-

Hangisi?

• Genei Ryodan - Chrollo Lucifer

• Akatsuki - Pain - Tobi

• Sternritter - Yhwach

• Espada - Aizen Sousuke

• Donanma Amiralleri(Eski Üçlü)

• Devrim Ordusu - Monkey D. Dragon

• Shichibukai

• Kimera Kral ve Muhafızları - Meruem

• Ses 5'lisi - Orochimaru

• Baraque Works - Sir Crocodile

• Gotei 13 - Hakuba'nın isteği

• Takım 0 -

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Serideki yeri en sağlam olan örgüt akatsuki’ydi. Her üyenin kendince farklı amaçları olsa da hepsi ortak bi amaç için çalışıyordu. Ama bu ortak amacın ne olduğunu hepsi yanlış biliyordu:D normal üyelere toplantıda “ekonomiyle dünyayı yöneteceğiz” dendi. Ayrıyeten hepsine tek tek farklı bi yalan söylendi. Kendini lider olarak gösteren nagato bile asıl amacı bilmiyordu.

Üyelerin nerdeyse hepsini sevmiştim. İkili grupların birbirleriyle ilişkileri de iyi işlenmişti.

Akatsuki’den sonra espada gelir derim. Örgüt olarak pek varlık gösteremeseler de üyeler tek başlarına iyiydiler. Ayrıca saçma bi şekilde harcansalar da ilk dört espadanın güç seviyeleri bambaşkaydı. Onlara farklı bi örgüt ismi verilseymiş keşke.

Komutanlarını görmemiş olsam espada yerine devrimci ordusu derdim.

Kurgusal anlamda diyorsak Akatsuki'nin Naruto'ya kattığı hava bambaşkaydı.

Güç anlamında diyorsak Aizen'in Espadaları ve Yhwach'ın Sternritter'ları anca kendi aralarında kapışabilir diğerleri onlara rakip olamaz.

Izlediklerim arasında ki çok az HxH kötü adamlarını tek geçerim. Bağlılıkları güzel işleniyor. OP'deki Dünya Hükümeti'ni de takdir ediyorum. Oyunu iyi oynuyorlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık