Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Kuvvetli

En kuvvetli kim?

• Kullanılan toplam oy
    99
Çocuk ölmüş Garp kafayı yemiş daha iç çatışma mı kalır o raddeye geldikten sonra? Yapabiliyorsa silkip atması lazım üstünden Sengoku’yu, öbür türlü kankisine tutmaya devam et beni demesi kolpaçino filminden sahnelere benziyor biraz.

Luffy’yi en kuvvetli karakterlerden biri olarak öne sürmem zaten. :D Hem o sahnede Garp gibi rage modunda da değildir. İki olay çok farklı.
Kaldığı açık ortada zaten. Adam tut beni Sengoku diyor. Tutmasını istiyor zaten.:D Yoksa kendine hakim olamayacak. Orada Sengoku'nun onu tutuşu daha çok manevi bir anlam taşıyor.

ayaklarını yerden kesip düşerek luffy’e yol açtı işte? Neye devam edecek anlamadım adam zaten orada devam etmek istemiyor ki.
Yav aldığı hasarda numara yapmadı diyorum garp işte suratının ortasına yedi yoldan çekildi.Yere çakılmaz tekrar önüne çıkabilirdi ama yapmadı tabii.Siz diyorsunuz ki yumruğu yerken çok hasar yedim diye numara yaptı kenara çekildi falan yok öyle birşey.

En büyük demiyo sonuçta. Bize şuana kadar gösterilen linlinin 6 yaşında olmasına rağmen devleri devirebildiğiydi. Kaidonun ağır hasar saldırıları şuana kadar hep ateş püskürtmeydi. Ben buna göre öyle dedim.
Çorba kardeş mangaka Kaido’ya yaşayan en güçlü canlı demiş neyin tartışmasını yapıyorsun :/

Yav aldığı hasarda numara yapmadı diyorum garp işte suratının ortasına yedi yoldan çekildi.Yere çakılmaz tekrar önüne çıkabilirdi ama yapmadı tabii.Siz diyorsunuz ki yumruğu yerken çok hasar yedim diye numara yaptı kenara çekildi falan yok öyle birşey.
Yav adam neden tekrar önüne çıksın? Tekrar önüne çıkıp bir daha mı bilerek yumruk yesin adam zaten sahneden ayrılmak istiyor orada :D Serinin zirvesine çıkmış adamın o saldırıyla yere çakılması mantıklı değil zaten.

Ben orda bahsedileni hasar gücü olarak algıladım. Linlin daha çok kas gücüyle gösterilirken Kaido ejder formundaki saldırılarıyla gösterildi. Bu yüzden Linlin saf fiziksel olarak daha güçlü gibi geliyo.
Kaidonun tanıtıldığı bölümü aç bir daha oku bence.

Kaidonun tanıtıldığı bölümü aç bir daha oku bence.
Tmm okudum en güçlü yaratık diyo. Zaten Kaidoya güçsüz demedim. Burda saf fiziksel güçten bahsedilmiyo mu? Bildiğimiz bilek gücü. Burda bahsedilen Kaidonun tüm gücü değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum?
zaten karşılaştılar üstünlük kuramadı linlin.
Ona bi şey demedim. Bizim bilek gücü dediğimiz güçle genel güç farklı. O savaşta ikisi de tüm güclerini kullanıyo zaten. Şeytan meyveleri alev solumaları vs vs

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık