dofun ipinden kurtulamadı daha ,o büz kütlesi op evreninde birşey değil.Şu ana kadar en iyi fiziksel güç gösterimi Jozu'dan geldi. Chinjao için için hazırlık yapmak zorunda olan Garp ötede dursun şimdilik.
![]()
dofun ipinden kurtulamadı daha ,o büz kütlesi op evreninde birşey değil.Şu ana kadar en iyi fiziksel güç gösterimi Jozu'dan geldi. Chinjao için için hazırlık yapmak zorunda olan Garp ötede dursun şimdilik.
![]()
Beni tutsan iyi edersin Sengoku, yoksa Sakazuki'yi öldüreceğim. Adam Shanks'a karşı bile böyle öfkeli olmamıştı hiçbir zaman. Eşeğe tek atamayan adam rahatlıkla tek elle tuttu.Yani üstünden kaldırması için öldürmesine gerek yok Sengoku’yu.O hiddet anında kaldıramadıysa bu kuvvet yönünden bi eksikliktir bana göre. O üç köylü Luffy’nin sinirli bi anına denk gelseler o kadar kolay tutamazlardı zaten. Durumlar baya farklı. Ayrıca o an Luffy’yi tutabilmeleri genele baktığımızda ondan güçlü oldukları anlamına gelmiyor. Güç seviyesi tartışmıyoruz ki
Big Mom’ı orada öyle kolay tutabilir mi Sengoku? Kuvveti yetmez işte.
![]()
ace’i ölüme terkettiği için halk kızgın acısını çıkarmaya çalışıyorlarMeyve yemeden serinin zirveleri arasına girmiş adam bir zahmet fiziksel olarak WB'den daha güçlü olsun.
Fiziksel güçten bahsediyorum. Ayrıca ödül güç değil. Ödül hükümete olan tehlike derecesini gösteriyo ve Kaido bizzat dünyaya savaş açmak isteyen kişilerden biri. Ben ödüle göre yargılamıyorum.dövüştüler üstünlük kuramadılar,fakat mangaka sayesinde kaido kesin en güçlü.
![]()
Ödülü demiyorum orda kaba kuvvet yazıyorFiziksel güçten bahsediyorum. Ayrıca ödül güç değil. Ödül hükümete olan tehlike derecesini gösteriyo ve Kaido bizzat dünyaya savaş açmak isteyen kişilerden biri. Ben ödüle göre yargılamıyorum.
Yumruğu bilerek yiyor ama platformdan yani yolundan çekiyor luffy.Sonra istese düşmez devam edebilirdi.Ama ben ayaklarının yerden kesilmesinden bahsediyorum öyle oldu garpa.Wb magma yiyor yine heykel gibi dikilmeye devam ediyor.Bu kadar taraflı bir yorum olamaz el insaf. Adamın luffy ve ace’in çocuklukları aklına geliyor gözünü kapatıyor Sengoku oradan Garp diye bağırıyor. Garp’ı sevmediğini biliyorum yıllardır ama bu kadar da yapma be.
Heçace’i ölüme terkettiği için halk kızgın acısını çıkarmaya çalışıyorlar![]()
Garp için WB'niye denk veyahut bir tık altı diyebiliyorsak etrafı sarsacak meyvesi olmadan, fiziksel olarak arada fark olmalı. Kılıç kullanan birisi de değil WB veyahut Roger gibi saf yumruk gücü.Aynısı Roger için haki konusunda dendi eşit çıktılar. Bir zahmet üstün olmasına gerek yok, okuduğumuz seri Op. Herhangi bir tutarlılık yok bu konuda.
ayaklarını yerden kesip düşerek luffy’e yol açtı işte? Neye devam edecek anlamadım adam zaten orada devam etmek istemiyor ki.Yumruğu bilerek yiyor ama platformdan yani yolundan çekiyor luffy.Sonra istese düşmez devam edebilirdi.Ama ben ayaklarının yerden kesilmesinden bahsediyorum öyle oldu garpa.Wb magma yiyor yine heykel gibi dikilmeye devam ediyor.
En büyük demiyo sonuçta. Bize şuana kadar gösterilen linlinin 6 yaşında olmasına rağmen devleri devirebildiğiydi. Kaidonun ağır hasar saldırıları şuana kadar hep ateş püskürtmeydi. Ben buna göre öyle dedim.Ödülü demiyorum orda kaba kuvvet yazıyor