Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En iyi Mentor

En İyi Mentor/ Usta Kim?

• Kullanılan toplam oy
    181
Zeff tek geçerim.Karaktere güç,kişilik,saygı ve centilmenlik herşeyi katmış.Diğerleri sadece güce katkı sağlamışlar.

Rayleigh duygusal bir durumun yaşandığı zaman bile gerçekleri Luffy'nin yüzüne vurmuş bir karakter.Rayleigh Luffy'le gerçekleri konuşmasaydı tayfanın hali belliydi.

Rayleigh duygusal bir durumun yaşandığı zaman bile gerçekleri Luffy'nin yüzüne vurmuş bir karakter.Rayleigh Luffy'le gerçekleri konuşmasaydı tayfanın hali belliydi.
+1. Mentor sıfatı içinde zeka, ileri görüşlülük, yetenek gibi sıfatları barındırır. Bu konuda bu seride en iyisi Rayleigh'dir.

Garp tüm dünyada bu seriyi takip edenler tarafından en çok bizim forumda bu kadar seviliyor galiba.Belki de ben bir Garp haterı olduğumdan bu adamla ilgili herşey bana tatsız geliyor.Neyse somut bir örnek verelim 2 y önceki Luffy'i Garp alsaydı Rayleigh'in getirdiği seviyeye getirebilirmiydi onu düşünmek gerek 2y önceki Luffy'nin ekibi dağıtılırken yaşadığı çaresizliğe bir de şimdiki haline bakmak gerek ve biz Ray'in Luffy'i nasıl ilmek ilmek işlediğini izledik ayrıntılarıyla ve daha da flashbacklerle izleyeceğiz büyük ihtimalle.Garp'ın Ray'den daha çok oy almasını forumdaki Garp hayranlığına yoruyorum.Coby'i adam etmesini kıstas olarak görmüyorum öyle düşünürsek Rayleigh Chopper'ı alsa Chopper'a da haki öğretecekmiş gibi bir izlenim veriyor.Ayrıca mentor sadece fiziksel açıdan bir seviyeye getirmez mentor eğittiği kişinin kafasına girer onun herşeyi başabileceğine inanmasını sağlar ruhunu ateşler Garp bırak ateşlemeyi ruhunda ateş varsa onu da söndürür.Bir dava adamı olan Dragon'u bile mentör olarak Garp'ın üstüne koyarım çünkü Dragon gibi adamların mentörlük yaptığı kişinin kafasına girmek ve onu ateşlemek konusunda uzman olduğunu düşünüyorum.
Mentor:Bilgi ve düşüncesi alınmak için kendisine danışılan kimse.Garp'a akıl danışmakmı,eğitim almakmı kalsın ben Rayleigh ve Dragon'u tercih ederim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık