2 yıl öncede zaten asağı yukarı herkez hemfikir.mesela teach acei yendi,ama teachin kolay yenmedigide bariz.wb,garp gibi adamların seviyesi kk seviyesi.öyleki wb, acee uykusunda tek atabiliyor,teachi ise ölüme 5 dakika sonrası için randevusu oldugu halde, kendisine yalvartabiliyor.tek bisentoda yıkıp altına aldı,teach ise sadece ama meyve gücün çalışmaz dedi.
teachin gücünün sökmiyecegi adamlar,zaten meyveye ihtiyac duymayan canavarlar.wbde bunu gösterdi mangaka bisento yeter dedi,shanks oyardı teachi 2 yıl önce,garpın vurması luffye benzemez,onda kan revan içinde kalan adam,ne kadar dayanır garpa ? amiraller bile teachi ezerlerdi 2 yıl önce.
ama 2 yıl sonra artık teachi shicbukai olarak degil,yonko olarak düşünücez.bakın adam direk en tepedeki 3lüye eşitlendi.
ha teach en güçlümüdür.tartısılır,bana kalsa ben kaidoudan süpriz bekliyorum.
ama su anki durumda bilinen su; 4 birbirine denk korsan var vede bunlar dünyanın en güçlüleri.wb için mangaka acıkladı en güçlü bu dedi.ama su an böyle birini daha görmedik.yani yonkoları eşit kabul etmek daha makul.
birde akainu vs teach mevzusu,teach 2 yıl öncede topukladı,hem shanks hem akainuyla dövüsmek istemedi.su andada o ikisini kesin yener diyemem.çünkü akainu depremi uzvu gibi kullanan ve bunu silahla kombine eden dünyanın en güçlüsüne bile kafa tuttu.onu teachten gücsüz kılıcak tek sey yami yaminin avantajıdır.ama shankste teachin hiç bir artısı yok.wbde deprem varken ve de 3 tip haki shanks ona yine denk gösterildi,sahip oldugu yami yami shankse karsı anlamsız oldugu içinde,bence su an teachin hala savasmaktan kacıncagı bir adamdır shanks.
mantık kurunca depremi gecirmeyen busoshoku bariyeri,magmayı tutan kılıc, karanlıgın etkisinide gecirmez.sonucta oda meyve gücü.
yani söyle söylüyorum,eger kaidouda böyle 3 tip haki sahibi bir canavarsa, teachin kklik yolunda önünde duruyorlar bence shanks ile birlikte.yani aralarındaki güc farkı bence roger-garp gibidir.
o yüzdende bir denge var,linlinin şeker aldıgı adaya teach cöreklenmezse, linlin teache kış demez.kaidonun silah ürettigi fabrikaya dalan olmazsa oda ses cıkarmaz,shanks mihawka bile parti yaptıran adam,kimse sevdiklerine dokunmazsa adam sinirlenmiyor bile.
yani yonkolar arasında ama bu sundan dolayı,hadi hurra, diye bir sey yok.kaidonun smile meyveleri var,silah fabrikaları var,linlinin şekerleri var,shanksın nakamaları var,teachte öyle görünüyorki güclü meyve kullanıcılarının peşinde.
su an anahtar luffy.çünkü bu dengeyi alt üst edicek.eger e.oda para kazanmak istiyorsada,yonkoları shanks haric birer birer indirticekki hikaye uzasın