Ana yemek öncesi aperitif boss'u. Yine de sen güçlü gitmişsindir çünkü boss'lara gelene kadar 40 takla atıyorsun sağda solda.Bu Radagon ana boss değil dimi?
Bu nasıl boss. İki kılıç salladım onu öldü. Gereksiz mi güçlü geldim buraya anlamadım

Ana yemek öncesi aperitif boss'u. Yine de sen güçlü gitmişsindir çünkü boss'lara gelene kadar 40 takla atıyorsun sağda solda.Bu Radagon ana boss değil dimi?
Bu nasıl boss. İki kılıç salladım onu öldü. Gereksiz mi güçlü geldim buraya anlamadım

Baya güçlenmişim. Çok rahat kestim ablamızı :dAna yemek öncesi aperitif boss'u. Yine de sen güçlü gitmişsindir çünkü boss'lara gelene kadar 40 takla atıyorsun sağda solda.![]()
Bir de benim gibi +16 yapsan artık tek atarsın.Baya güçlenmişim. Çok rahat kestim ablamızı :d
Bu Bloodhound Fang'ı +5 yapınca ayı gibi vurmaya başladı. Gereksiz güçlü oldum valla .

Bu kılıç somber smithing stone ile geliştiriliyor. Çok bulamıyorum bundan pekBir de benim gibi +16 yapsan artık tek atarsın.![]()

Hee. Ben vereyim sana.Bu kılıç somber smithing stone ile geliştiriliyor. Çok bulamıyorum bundan pek![]()
Ver hepsini. Çok lazım bana.Hee. Ben vereyim sana.

Oo. Ula o kadar dere tepe dolaştım, nasıl bana denk gelmedi.Ver hepsini. Çok lazım bana.
Gutts'ın kılıcını da buldum. Bir de ona + basıcam. Kullanmak istedim her kılıca + basıyorum ki arada değiştireyim oynarken. o yüzden baya bunlardan bulmam gerekiyor![]()
Sonuna kadar basamadım hepsinin ama buldum baya. :d Gezeceksin dağ bayır ama diplerde gezeceksin ki mağaralara denk gelesinOo. Ula o kadar dere tepe dolaştım, nasıl bana denk gelmedi.