Ne alakası var şimdi ? Vurgulamak istediğim noktayı anlamadıysan senin sorunun.İllegal işlerde olan ve o alemde korkulan bir adamın Ace'me bir şey olursa nabarım minvalinde endişelenmesi absürd duruyor bana göre.Sedat Peker ile nerede tanıştın?
Ne alakası var şimdi ? Vurgulamak istediğim noktayı anlamadıysan senin sorunun.İllegal işlerde olan ve o alemde korkulan bir adamın Ace'me bir şey olursa nabarım minvalinde endişelenmesi absürd duruyor bana göre.Sedat Peker ile nerede tanıştın?
Yani o kadar kurgusal eserden o kadar kurgusal karakter varken duruşu karakteri şaibeli bir mafya bozuntusu Sedat Peker'i örnek vermen bir tık hönkürttü.Ne alakası var şimdi ? Vurgulamak istediğim noktayı anlamadıysan senin sorunun.İllegal işlerde olan ve o alemde korkulan bir adamın Ace'me bir şey olursa nabarım minvalinde endişelenmesi absürd duruyor bana göre.
Gerçek bir karaktere dayandırarak örnek vermek daha net bir bakış açısı kazandırır.Sen yine hönkürebilirsin.Yani o kadar kurgusal eserden o kadar kurgusal karakter varken duruşu karakteri şaibeli bir mafya bozuntusu Sedat Peker'i örnek vermen bir tık hönkürttü.![]()
Seninle o kadar aynı düşünceye sahip değilim ki anlatamam, haksız eleştri yaptığımı düşünmüyorum.Rayleigh'in karısı Kuja'nın eski imparatoriçesiydi. Rayleigh'e "salak salak burada içeceğine git benim adamı kurtar" demesi yeter. Eşinin sözünü dinler Rayleigh. Gaban desen daha büyük keşiflerin derdindeydi. Crocus ise yerinden kalkamıyor. Luffy ise tüm manganın okuyucularının macerasını yaşıyor yani onun ölmesi serinin bitmesi demek. Bu Rayleigh'in de işine gelmez. Oden desen dansözün tekiydi. Öyle dansözle ne işi var WB'nin, Roger korsanlarının? Ace ise gariban, kendi macerasını yaşayan biri. Nolmuş yani eski kaptanının oğluysa? Zaten babasını da pek sevmezdi sürekli babasından dert yanardı. Onun babası Whitebearddi. Dragon desen düşünce adamı, şiddete tamamen karşı. Düşünce gücüyle (Luffy'nin yendiğini hayal ederek) rakipleri bir bir alt ediyor.
Özetle haksız eleştiri.![]()
Dostum, mesajı onları eleştirmek için attım zaten.Seninle o kadar aynı düşünceye sahip değilim ki anlatamam, haksız eleştri yaptığımı düşünmüyorum.
Roger'ın sağ kol ve sol kolu olarak anılan karakterlerin, kaptanlarının çocuğu infaz edilince olmaması normal değil ve hiçbir zaman normal karşılamayacağım. Adam,adayı kurtarmaya gitmedi Hancock'u kurtarmaya gitti ve karı sözüyle gittiğine dair hiçbir panel yok, sadece eski imparatoriçe olduğunu biliyoruz.
WB'nin Oden ile ne işi olur demişsin, kardeşim demeyecekti. "WB, hiçbir yoldaşını yarı yolda bırakmaz o böyle bir adam" olarak karakter tanıtılırsa ve bu karakter kardeşi olarak tanımlanan kişiyi yarı yolda bırakıyorsa, bu yorumu yaparım ve haklı olduğumu düşünürüm.
Babasından dert yandığını, sen ve ben biliyoruz okuyucular olarak. Roger'ın tayfası bunu bilemez ki belki çocukları olduğunu bile bilmiyorlardı ama kardeşim, bu açıklandıktan sonra çocuğu varmış falan gibi bir tepki verilsin, Ray bir sahnede emanetin varmış ama sahip çıkamadık desin. Ilık ılık içki içip, göçtün bu dünyadan diyor.
Farklı fikirlere sahibiz.
İroni yaptığını o kadar anlamadım ki, yemin ederim kiDostum, mesajı onları eleştirmek için attım zaten.
Ironi yapıyordum.
Kaptanları infaz edilirken kurtarmayan adamlar niye çocuğunu kurtarsın? Bu adamlar korsan. Yasopp ne diyor? "denizciler korsanları öldürmek zorundadır, ama ben korsanım canım isterse öldürürüm." Kaido ve beyazsakal dışında marineford'a dalacak topları ve sebebi olan kimse yok op evreninde. Ki gerçeğe baktığımız zaman yonkou tayfaları müttefikleri ile birlikte bile marineford için yeterli değil. Beyazsakal'ın amirallere karşı performansı çok zayıf. Sadece adayı yakıp yıkıyor. Akainu çatlağa düşüp çıktıktan sonra tüm beyazsakal tümen komutanları + crocodile ile vs atmaya başlıyor. Ayrıca Beyazsakal'ın oden mevzusu ile ace mevzusu aynı değil. çok sığ düşünceler bunlar. milyon tane detayı atlıyorsunuz.Seninle o kadar aynı düşünceye sahip değilim ki anlatamam, haksız eleştri yaptığımı düşünmüyorum.
Roger'ın sağ kol ve sol kolu olarak anılan karakterlerin, kaptanlarının çocuğu infaz edilince olmaması normal değil ve hiçbir zaman normal karşılamayacağım. Adam,adayı kurtarmaya gitmedi Hancock'u kurtarmaya gitti ve karı sözüyle gittiğine dair hiçbir panel yok, sadece eski imparatoriçe olduğunu biliyoruz.
WB'nin Oden ile ne işi olur demişsin, kardeşim demeyecekti. "WB, hiçbir yoldaşını yarı yolda bırakmaz o böyle bir adam" olarak karakter tanıtılırsa ve bu karakter kardeşi olarak tanımlanan kişiyi yarı yolda bırakıyorsa, bu yorumu yaparım ve haklı olduğumu düşünürüm.
Babasından dert yandığını, sen ve ben biliyoruz okuyucular olarak. Roger'ın tayfası bunu bilemez ki belki çocukları olduğunu bile bilmiyorlardı ama kardeşim, bu açıklandıktan sonra çocuğu varmış falan gibi bir tepki verilsin, Ray bir sahnede emanetin varmış ama sahip çıkamadık desin. Ilık ılık içki içip, göçtün bu dünyadan diyor.
Farklı fikirlere sahibiz.
Canın sağolsun yav. Aslında Gaban'ın "büyük keşifler içerisinde" kısmı ironi yaptığımı anlatır diye düşünmüştüm.İroni yaptığını o kadar anlamadım ki, yemin ederim ki
Roger'in teslim olduğunu biliyorlar zaten, Rayleigh ile konuşmasında "ben ölmeyeceğim ortak" demişti en son söz olarak.Kaptanları infaz edilirken kurtarmayan adamlar niye çocuğunu kurtarsın? Bu adamlar korsan. Yasopp ne diyor? "denizciler korsanları öldürmek zorundadır, ama ben korsanım canım isterse öldürürüm." Kaido ve beyazsakal dışında marineford'a dalacak topları ve sebebi olan kimse yok op evreninde. Ki gerçeğe baktığımız zaman yonkou tayfaları müttefikleri ile birlikte bile marineford için yeterli değil. Beyazsakal'ın amirallere karşı performansı çok zayıf. Sadece adayı yakıp yıkıyor. Akainu çatlağa düşüp çıktıktan sonra tüm beyazsakal tümen komutanları + crocodile ile vs atmaya başlıyor. Ayrıca Beyazsakal'ın oden mevzusu ile ace mevzusu aynı değil. çok sığ düşünceler bunlar. milyon tane detayı atlıyorsunuz.
Konunun başını takip ettiğini düşünmüyorum, ortadasından giriş yaptığın için bizim bahsettiğimiz konu ile senin bahsettiğin konu arasında çok fark olduğunu düşünüyorum.Kaptanları infaz edilirken kurtarmayan adamlar niye çocuğunu kurtarsın? Bu adamlar korsan. Yasopp ne diyor? "denizciler korsanları öldürmek zorundadır, ama ben korsanım canım isterse öldürürüm." Kaido ve beyazsakal dışında marineford'a dalacak topları ve sebebi olan kimse yok op evreninde. Ki gerçeğe baktığımız zaman yonkou tayfaları müttefikleri ile birlikte bile marineford için yeterli değil. Beyazsakal'ın amirallere karşı performansı çok zayıf. Sadece adayı yakıp yıkıyor. Akainu çatlağa düşüp çıktıktan sonra tüm beyazsakal tümen komutanları + crocodile ile vs atmaya başlıyor. Ayrıca Beyazsakal'ın oden mevzusu ile ace mevzusu aynı değil. çok sığ düşünceler bunlar. milyon tane detayı atlıyorsunuz.