Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 415 88.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 54 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    469
Canın sağolsun yav. Aslında Gaban'ın "büyük keşifler içerisinde" kısmı ironi yaptığımı anlatır diye düşünmüştüm. :D

Roger'in teslim olduğunu biliyorlar zaten, Rayleigh ile konuşmasında "ben ölmeyeceğim ortak" demişti en son söz olarak.
Roger muhtemelen teslim olma karşılığında tayfama dokunmayacaksınız vs diye anlaşma yaptı.
Asıl amacı zaten korsan çağını başlatmak yani bir nevi Joyboy'a ortam hazırladı.
İkinci olarak da Vegapunk dünya sular altında kalacak dedi ve şu an korsanlar bu sulardan etkilenmeyecek en şanslı kesim desek yeridir.
Yani Roger'i kurtarmaları için hiçbir sebep yok. Aksine kurtarmamaları için çok sebep var.
20 senedir emekliliğin tadını çıkaran adamların çıkıpda "hadi gidip marineford'a (donanma merkez üssü)" bizim merhum kaptanın oğlunu kurtarmaya gidelim" diyeceğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar? verdiğiniz örnekler fazla fazla sığ. Çünkü marineford'un nasıl kuvvetli bir bölge olduğunu ya unutmuşsunuz ya da sallamasyone fiorentina okudum geçirdimkine felan yapıyorsunuz.

#Bir çoğu ace'in soyundan bihaber
#Soyundan haberdar olduğunu varsaydığımız shanks bile gelmiyor (iş işten geçtikten sonra bende gelirdim)
#Savaş alanında bulunan Buggy'de baya ace'i kurtarmak için canla başla mücadele etti değil mi?? (Bu örnekleri veriyorum çünkü bu adamların korsan olduğunu kendilerini önceliklendirdiklerini anlamanız gerekli)
#Hayatta oldukları süre boyunca sürekli rakip ve düşman olan WB tayfasının tümen komutanı ve direk roger'ı reddi-miras yapmış birisi bu.
#Marineford'a dalmak ile no-name karakterlere dalıp prenses kurtarmak arasında ki düşüncemsi uçurum???
#gördük ki bir kılıç ustası olmayan kizaru bile kılıç dövüşünde rayleigh'i yoruyor devam etse bitirecek. Bu formda ki bir dedenin çıkıp büyüklerin savaşında işi ne?? (iş yapmazdı demiyorum, bu adamlar emekli olmuş demek istiyorum)
#WB korsanları diğer tayfalara göre sadakati ile ünlü anormal bir grup. Düzenli bir askeri güce, taburları olan, sadakati ve kuralları olan, kendi bölgelerinde mutlak hakimiyete sahip bir korsan grubu. Bu tayfayı görüp Roger korsanlarından da benzer bir ilişki beklemek WB korsanlarına haksızlık. Roger korsanları hazine ve ganimet peşinde koşan bir tayfa.
#Ace'i büyüten garp bile birşey yapmazken hiçbir bağları olmayan o adamların birşey yapması absürt olurdu.

Rayleigh Marineforda gitse bir şey değişmezdi. Rayleigh,Prime haline göre baya düşmüş. Gaban ona göre daha formunu korumuş fakat oda Elbafta. Marineford neresi Elbaf neresi yetişemezdi.

20 senedir emekliliğin tadını çıkaran adamların çıkıpda "hadi gidip marineford'a (donanma merkez üssü)" bizim merhum kaptanın oğlunu kurtarmaya gidelim" diyeceğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar? verdiğiniz örnekler fazla fazla sığ. Çünkü marineford'un nasıl kuvvetli bir bölge olduğunu ya unutmuşsunuz ya da sallamasyone fiorentina okudum geçirdimkine felan yapıyorsunuz.
Benim mesajımda ki cevap "Rogeri kurtarmayanların Ace'i kurtaracaklarını mı düşünüyorsunuz" kısmınaydı.
Benim cevabım "Roger'i kurtarmalarına gerek yok, aksine Roger zaten bile bile ölüme gitti, orada idam edilmese zaten hastalıktan ölecekti. Adam korsan çağını başlattı ve Joyboy'a hazırlık yaptı" şeklinde cevaptı.

Ace kısmı başka olay. Olayları karıştırmayalım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık