Polisiye kitabı.Ne kitabı yaw........
Polisiye kitabı.Ne kitabı yaw........
Ben de yorum yaptım diye kitap okumayı çok seviyorum sanılmamıştır umarım. Ben sadece e-kitabın yeterince yaygınlaşmamış olmasını doğru bulmuyorum bulmuyorum o kadar.Ne kitabı yaw........
Kültürlüyüm ayaklarıBozuntuya verme okuyormuş gibi yorum yapsana ben kokusu güzel falan dedim
Kitap kokusu mu........ Kulağa çok erotic geliyor.....Bozuntuya verme okuyormuş gibi yorum yapsana ben kokusu güzel falan dedim
E-kitap biraz tuhaf. Matba-yı reddeden şeyhuislam gibi bağzı türko kişileri bu konuda...............Ben de yorum yaptım diye kitap okumayı çok seviyorum sanılmamıştır umarım. Ben sadece e-kitabın yeterince yaygınlaşmamış olmasını doğru bulmuyorum bulmuyorum o kadar.
Kitap okumaya karşı bakışım böyle aynı. Sadece kelimeleri değiştirKültürlüyüm ayakları![]()
Görmüştüm bunuKitap okumaya karşı bakışım böyle aynı. Sadece kelimeleri değiştir
![]()
Pek kitap okumasam da normal kitap okurken dikkatin daha az dağıldığını kabul ediyorum. Bazıları normal kitaba dokunmayı sayfaları çevirmeyi vs bir hobi olarak da görüyordur ona da okey. (Ben vites değiştirmezsem olmaz abi diyenler gibiKitap kokusu mu........ Kulağa çok erotic geliyor.....
E-kitap biraz tuhaf. Matba-yı reddeden şeyhuislam gibi bağzı türko kişileri bu konuda...............
Okuma alışkanlığı baya zor ediniliyor. Hele hele kitleiletişimaraçları bu seviyedeyken, okuyarak tüketim biraz mehh......Pek kitap okumasam da normal kitap okurken dikkatin daha az dağıldığını kabul ediyorum. Bazıları normal kitaba dokunmayı sayfaları çevirmeyi vs bir hobi olarak da görüyordur ona da okey. (Ben vites değiştirmezsem olmaz abi diyenler gibi) )
Ama mesele sadece roman okumak değil. Konuda yazdığı gibi E-kitapta arama gibi bir özellik var, ileride kütüphanelerin büyük bölümü ders çalışma ve araştırma yapmak için ayrılmasına yol açar vs.
Telifi olmayan tüm kitaplar, ansiklopediler, eski dergiler ücretsiz bir platformda toplanabilir. Böylece ufak konularda tartışırken bile googlelamak yerine ufak bir çaba ile kaynak göstererek bilgi sunulur vs. Ve bence tüm bunların olması için e-kitap kullanımının yaygınlaşması gerek.
Bunun için de önce benim gibi kişilerin okuma alışkanlığı edinmesi gerek![]()