Tam seveceğim bir erteleme hissi geliyor, sonra seveyim diyorum. Anlamadım.Bi’ insan niye Mihawk sevmez? Sevmemek için ne gerekçesi olabilir? Adamı gördüğümüz yok ki zaten, nötr olunur en fazla. ;(
Tam seveceğim bir erteleme hissi geliyor, sonra seveyim diyorum. Anlamadım.Bi’ insan niye Mihawk sevmez? Sevmemek için ne gerekçesi olabilir? Adamı gördüğümüz yok ki zaten, nötr olunur en fazla. ;(
En güçlüler de bir gün zayıflar ve kaybeder, kaybedene kadar bu şekilde kabul ediyoruz. Yalnız en güçlü yaratık, Mama ile gece boyunca savaştı ve bir kazanan çıkmadı. Bu gibi durumlar da var evrende, genel geçer bir sonuç değil de karakterle ilgili tahmin yürütmende yardımcı olur bu gibi bilgiler.Ne Wbyi en güçlü ne de Kaidoyu en güçlü yaratık olarak kabul ediyorum. Wbnin ünvanın yazılı olduğu yer sahte çıkabilir aynı Momonuskeye Kinemonun oğlu yazmaları gibi, Kaidonun ünvan yerine en güçlü yaratık yerine canavarlar kralı Kaido yazıyor. En güçlü halk arasında dolaşan bir şey.
Tipini kaşını gözünü beğenmişsindir seversin, ama sevmemek için pek bir durum yok anca diğer karakterlerin fanısındır ve Mihawk onların rakibidir falan filan. O şekil.Bi’ insan niye Mihawk sever? Sevmek için ne gerekçesi olabilir? Adamı gördüğümüz yok ki zaten, nötr olunur en fazla. ;-/
:d
Yo abla ben karakterin kişiliği yüzünden seviyorum mesela. Yoksa dış görünüşü en sevmediğim sevdiğim karakter. Paradox oluşturdum resmen.Tipini kaşını gözünü beğenmişsindir seversin, ama sevmemek için pek bir durum yok anca diğer karakterlerin fanısındır ve Mihawk onların rakibidir falan filan. O şekil.![]()
Wb net bir şekilde en güçlüydü. Bunu sadece ünvanına bakarak değil serideki yeri ve hakkında söylenenlerden de anlıyorsun zaten. Kaido'yu bilmem ama Mihawk'ın ünvanı da bu şekilde. Daha net bir şeyi tarif ediyor ünvan ve bu ünvana gölge düşürecek herhangi bir durum söz konusu değil. Basit şeyleri istediğimiz gibi yorumlayarak bu ünvanı kabul etmiyorum gibi şeyler söyleyerek bu ünvanı hiç edemeyiz.Ne Wbyi en güçlü ne de Kaidoyu en güçlü yaratık olarak kabul ediyorum. Wbnin ünvanın yazılı olduğu yer sahte çıkabilir aynı Momonuskeye Kinemonun oğlu yazmaları gibi, Kaidonun ünvan yerine en güçlü yaratık yerine canavarlar kralı Kaido yazıyor. En güçlü halk arasında dolaşan bir şey.
@serkan3441 Olmuyor işte başkan olsa keşke xD
@Cavitq11 Dostum cevabını merakla bekliyorum hangisi gerçek?
@Roscoe
@korsanlarkralı Aynen 2 kol biladerim hatta ağzına da bi kılıç alıyormuş Shanks ama ağızdan bulaşan hastalıklardan dolayı bırakmış.
@TheSlashOfMihawk Ee şimdi ben diyeceksin acaba
@William cutting seninde kronoloji tutmadı Başkan başka sefere artık.
@Densetsu no Samurai Aynen ihtimal var aynen rüyanda görmeye devam et sen o ihtimali
@Ul-Tora Gari Bu arkadaş da Odanın asistanı sanırım bunu da uyandıralım.
Bu tekli fotolar sadece başlangıç ilgili arkadaşların bu tarz beyanlarıyla ilgili bir sürü ss var elimde ama hepsini paylaşmak olmaz, tadı kaçar![]()
Tebrikler. Aynısını Sanji'nin bir planı var için yapmanı da bekliyorum.Tekrardan hatırlatmakta fayda var buradaki arkadaşlara, Mihawk Shanks'le Yonkou olduğunda savaşmadı arkadaşlar. xd
Arkadaşlara şunu da hatırlatalım, bu bilgi kesin değil. :dTekrardan hatırlatmakta fayda var buradaki arkadaşlara, Mihawk Shanks'le Yonkou olduğunda savaşmadı arkadaşlar. xd
Ama serinin yazarı çıkıp Shanks'in kolunu kaybetmesi gücünden bir şey eksilmediğini belirtmesiyle senin dediğin bu tek kollu bir adamla dövüşmem cümlesini boşa çıkartmış olmuyor mu?Arkadaşlara şunu da hatırlatalım, bu bilgi kesin değil. :d
Buradaki yanılgı, Mihawk'ın sözlerinin şu şekilde çarpıtılmasıdır:''Tek kollu bir adamla dövüşmedim, dövüşmem.''
- Mihawk, Luffy'nin posteriyle Shanks'ın adasına gider ve tek kollu bir adamla dövüşmeyeceğini söyler.
- Shanks, kolunu on küsür yıl önce kaybetmiştir. Buna dayanarak Mihawk ile Shanks'ın on küsür yıldır dövüşmediği düşünülür.
- Shanks'ın altı yıl önce imparator olduğunu öğrendik.
- Sonuç olarak, Mihawk ve Shanks'ın Shanks imparatorken savaşmadığı düşünülür.
Oysa ki Mihawk, sadece o an için tek kollu bir adamla dövüşmeyeceğini söylemiştir. Bu sözleri belki gömmek belki de laf sokmak içindir söylemiştir. Hatta Shanks'ın kolunu kaybetmesinden sonra kendisiyle denk bir şekilde dövüşemediğine atıfta bulunmak için de söylemiş olabilir. Sonuç olarak, o sözleri kesin olmayacak şekilde farklı farklı yorumlamak mümkün. Haliyle ortada kesin bir veri, kesin bir sonuç bulunmamaktadır.