Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Ne Wbyi en güçlü ne de Kaidoyu en güçlü yaratık olarak kabul ediyorum. Wbnin ünvanın yazılı olduğu yer sahte çıkabilir aynı Momonuskeye Kinemonun oğlu yazmaları gibi, Kaidonun ünvan yerine en güçlü yaratık yerine canavarlar kralı Kaido yazıyor. En güçlü halk arasında dolaşan bir şey.
En güçlüler de bir gün zayıflar ve kaybeder, kaybedene kadar bu şekilde kabul ediyoruz. Yalnız en güçlü yaratık, Mama ile gece boyunca savaştı ve bir kazanan çıkmadı. Bu gibi durumlar da var evrende, genel geçer bir sonuç değil de karakterle ilgili tahmin yürütmende yardımcı olur bu gibi bilgiler.

Mihawk'ın olayı baya muamma, ancak yorumlayabileceğimiz bir karakter durumunda.

Bilinen 3 tane 12'lik kılıçların ikisinin Yonkou WB ve Shanks'ta olması, diğerinin de Mihawk'ın elinde olması boşuna değil. Oden'de dahi 12'lik kılıç yoktu. Yaşasaydı Enma'yı karartıp 12'lik seviyeye çıkarırdı bence, o ayrı. Gerçekten de Yonkou gücünde karakterlere yakışan kılıçlar bunlar. Shanks'tan belki çok az geride olabilir, Akainu seviyesi yani. Daha aşağıda çıkması mümkün değil.
Oda sbs'de WB, Mihawk ve Shanks için "Men among men" diye bir tabir kullanıyor. Mihawk'ı da iki Yonkou'nun yanına koymuş yani.

Ne Wbyi en güçlü ne de Kaidoyu en güçlü yaratık olarak kabul ediyorum. Wbnin ünvanın yazılı olduğu yer sahte çıkabilir aynı Momonuskeye Kinemonun oğlu yazmaları gibi, Kaidonun ünvan yerine en güçlü yaratık yerine canavarlar kralı Kaido yazıyor. En güçlü halk arasında dolaşan bir şey.
Wb net bir şekilde en güçlüydü. Bunu sadece ünvanına bakarak değil serideki yeri ve hakkında söylenenlerden de anlıyorsun zaten. Kaido'yu bilmem ama Mihawk'ın ünvanı da bu şekilde. Daha net bir şeyi tarif ediyor ünvan ve bu ünvana gölge düşürecek herhangi bir durum söz konusu değil. Basit şeyleri istediğimiz gibi yorumlayarak bu ünvanı kabul etmiyorum gibi şeyler söyleyerek bu ünvanı hiç edemeyiz.

@serkan3441 Olmuyor işte başkan olsa keşke xD

@Cavitq11 Dostum cevabını merakla bekliyorum hangisi gerçek? :D

@Roscoe

@korsanlarkralı Aynen 2 kol biladerim hatta ağzına da bi kılıç alıyormuş Shanks ama ağızdan bulaşan hastalıklardan dolayı bırakmış.

@TheSlashOfMihawk Ee şimdi ben diyeceksin acaba :D

@William cutting seninde kronoloji tutmadı Başkan başka sefere artık.

@Densetsu no Samurai Aynen ihtimal var aynen rüyanda görmeye devam et sen o ihtimali :D

@Ul-Tora Gari Bu arkadaş da Odanın asistanı sanırım bunu da uyandıralım. :D

Bu tekli fotolar sadece başlangıç ilgili arkadaşların bu tarz beyanlarıyla ilgili bir sürü ss var elimde ama hepsini paylaşmak olmaz, tadı kaçar :D

Tekrardan hatırlatmakta fayda var buradaki arkadaşlara, Mihawk Shanks'le Yonkou olduğunda savaşmadı arkadaşlar. xd

Tekrardan hatırlatmakta fayda var buradaki arkadaşlara, Mihawk Shanks'le Yonkou olduğunda savaşmadı arkadaşlar. xd
Arkadaşlara şunu da hatırlatalım, bu bilgi kesin değil. :d
  • Mihawk, Luffy'nin posteriyle Shanks'ın adasına gider ve tek kollu bir adamla dövüşmeyeceğini söyler.
  • Shanks, kolunu on küsür yıl önce kaybetmiştir. Buna dayanarak Mihawk ile Shanks'ın on küsür yıldır dövüşmediği düşünülür.
  • Shanks'ın altı yıl önce imparator olduğunu öğrendik.
  • Sonuç olarak, Mihawk ve Shanks'ın Shanks imparatorken savaşmadığı düşünülür.
Buradaki yanılgı, Mihawk'ın sözlerinin şu şekilde çarpıtılmasıdır:''Tek kollu bir adamla dövüşmedim, dövüşmem.''

Oysa ki Mihawk, sadece o an için tek kollu bir adamla dövüşmeyeceğini söylemiştir. Bu sözleri belki gömmek belki de laf sokmak içindir söylemiştir. Hatta Shanks'ın kolunu kaybetmesinden sonra kendisiyle denk bir şekilde dövüşemediğine atıfta bulunmak için de söylemiş olabilir. Sonuç olarak, o sözleri kesin olmayacak şekilde farklı farklı yorumlamak mümkün. Haliyle ortada kesin bir veri, kesin bir sonuç bulunmamaktadır.

Arkadaşlara şunu da hatırlatalım, bu bilgi kesin değil. :d
  • Mihawk, Luffy'nin posteriyle Shanks'ın adasına gider ve tek kollu bir adamla dövüşmeyeceğini söyler.
  • Shanks, kolunu on küsür yıl önce kaybetmiştir. Buna dayanarak Mihawk ile Shanks'ın on küsür yıldır dövüşmediği düşünülür.
  • Shanks'ın altı yıl önce imparator olduğunu öğrendik.
  • Sonuç olarak, Mihawk ve Shanks'ın Shanks imparatorken savaşmadığı düşünülür.
Buradaki yanılgı, Mihawk'ın sözlerinin şu şekilde çarpıtılmasıdır:''Tek kollu bir adamla dövüşmedim, dövüşmem.''

Oysa ki Mihawk, sadece o an için tek kollu bir adamla dövüşmeyeceğini söylemiştir. Bu sözleri belki gömmek belki de laf sokmak içindir söylemiştir. Hatta Shanks'ın kolunu kaybetmesinden sonra kendisiyle denk bir şekilde dövüşemediğine atıfta bulunmak için de söylemiş olabilir. Sonuç olarak, o sözleri kesin olmayacak şekilde farklı farklı yorumlamak mümkün. Haliyle ortada kesin bir veri, kesin bir sonuç bulunmamaktadır.
Ama serinin yazarı çıkıp Shanks'in kolunu kaybetmesi gücünden bir şey eksilmediğini belirtmesiyle senin dediğin bu tek kollu bir adamla dövüşmem cümlesini boşa çıkartmış olmuyor mu?
Shanks vs Mİhawk muhabbeti Shanks Yonkou olmadan önce yapılıyor yani Shanks Luffy'nin köyüne daha gelmeden önce yapılmış. Luffy'nin köyünden sonra Shanks ve tayfası 4 sene sonrasında Yonkou olmuşlar ve bu süreçte Mihawk ile düello atmamış. Burada Shanks > Mihawk mı demek daha mantıklı yoksa kılıç kullanıyor diye Mihawk > Shanks mı demek gerekiyor emin değilim birisi güçlenip Yonkou olurken diğeri Shichibukai oluyor. Mihawk'da belki Shanks ile vs attıktan sonra Dünyanın en güçlü kılıç ustası oluyor o da muaamma lakin eldeki veriler şu an denkliğe de yorulabilir Mihawk>Shanks ya da Shanks>Mihawk'a da yorulabilir. Net olan tek şey Shanks ile Mihawk'ın, Shanks Yonkou olmadan önce düello attıkları.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık