Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo Kutsal Şövalye Olabilir Miydi?

Doflamingo Kutsal Şövalye Olabilir Miydi?

• Kullanılan toplam oy
    61
Ölümsüzlük sanki Gunko'nun gücü değilmiş gibi konuşuyorsun. Bu Hody'nin hapları gibi bir güçlendirme değil, kendilerinde var olan bir güç neticede.
Sanji ve Zoro ise gorosei karşısında bile bu duruma düşmemişti bu arada.

Dressrosa Doflamingo'nun Jinbe'yi kukla yapabileceğini hiç sanmıyorum. Sugar'ın gücü ise zaten broken bir güç.
Sanji Satürn karşısında hareketsiz kalmıştı bir süre. Jinbe ile aynı şeyi yaşadı bir nevi.

Manyak bunlar newto

Tamamen arc plotuna bağlı bir durum bu. Gunko yerine Dof olsa herkesi beş bölüm önce kukla yapmıştı bile. Nasıl Dressrosa'da Sugar herkesi oyuncak yaptıysa bugün Gunko da meyve yeteneğiyle bağlıyor kendisinden güçlü kişileri.
Yaw Nami bile Jinbei'ye "hadi biz yakalandık, sen nasıl yakalanabilirsin" diye kızıyordu. Jinbei de "dur bir dakika zayıflığı ne olabilir düşünüyorum." diye geçiştirdi. Bu bile ne kadar uyduruk bir plot sonucu yakalandığını gösteriyor.

Dressrosa Doflamingo'nun Jinbe'yi kukla yapabileceğini hiç sanmıyorum. Sugar'ın gücü ise zaten broken bir güç.
Jozu'yu yaptı, Jinbei'yi yapamayacak mı?

Yaw Nami bile Jinbei'ye "hadi biz yakalandık, sen nasıl yakalanabilirsin" diye kızıyordu. Jinbei de "dur bir dakika zayıflığı ne olabilir düşünüyorum." diye geçiştirdi. Bu bile ne kadar uyduruk bir plot sonucu yakalandığını gösteriyor.

Final savaşta artık ne kullanıyorlarsa zarar vermek için Koala, adını unuttuğum şu balık gibiler Kutsal Şövalyelere bir şekilde zarar verecek.

Kral Haki çıkmaz hasar verme olayı. Öyle olsa bu tiplerle kim uğraşacak zaten sayılı kral haki kullanıcısı var. Gaban kesin kral haki kullandı diyenleri biliyorsun zaten.

Net olarak en zayıf şövalye yonkou üzeridir. Dofi şövalye sağ kolu olabilirdi. Ama potansiyeli şövalye eder. İşte kötü baba adamı rezil de eder vezir de.

Jozu'nun dikkati başka yerdeyken yaptı ama.

Elbaf a bi kuş kafesi atar kafesin dışında oturup çayını içerken izlerdi Reis. Hatta kafesin içine de bir iki tane klonunu bırakır taştaş geçerdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık