Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo Kutsal Şövalye Olabilir Miydi?

Doflamingo Kutsal Şövalye Olabilir Miydi?

• Kullanılan toplam oy
    61
Ulen Mewto bizim @William cutting ile muhabbetimizden mi esinlendin bu konu için :D

Olurdu bu arada, hem de mis gibi şövalye olurdu Doffy'den. Güçlü, kutsal ejder soyundan, cani, zeki, kibirli. Her şartı karşılıyor adam. Bu geri zekalı kutsallar "hüğğ bizi terk edip aşağı indiniz" diye ağlayacaklarına biraz kafalarını çalıştırıp Doffy'ye anında şövalyelik teklif edebilirlerdi Dof adını duyuran bir korsan olduktan sonra.
Bunların kafası cidden hiç çalışmıyor ya. Elbaf'ta yaptıkları aptallıklar zaten yeterince kanıtlıyor.

Bu arada Doflamingo, şu ana kadar gördüğümüz Shamrock hariç kavanoz şövalyelerinin hepsinden güçlü.
Valla Kutsal Şövalyeleri amiral seviyesi üstü görenler olduğu için açmıştım.

Gördüğümüz halinden hiçbir şey olmaz. Bu adam en basit G4 yumrukları yüzünden ada turuna çıkıyordu. Ha, Oda bu herife power-up verip iade-i itibar yaparsa o zaman tekrar düşünürüz.
Savaş Lordları, Kutsal Şövalyelerden daha güçlü, daha kaliteli bir oluşum.

Kutsal şovalyelerin güç seviyesini bilmiyoruz, ancak gördüğümüz kadarıyla Dofflamingo'nun bu seviyede olduğunu düşünüyorum. Dofflamingo kral hakisine sahip ve meyve yeteneği bence çok güçlü, Dofflamingo'nun kaybetmesinin gerekçesi ise ana karakterler ile dövüştü ve nerflenmesi gerekiyordu. Aynı durum Crocodile ile olan dövüşündede oldu, şuan Crocodile'nın sağ ve sol billurları birbirine değmıyor.

Gaban aynı olayı reise yapsa diğer bölüme kol, bacak dikmişti djdjdj herkes şok

@Millennium Wizard @Daredewill
Yorumunu görünce aydınlandım, bu adam dikenden ejdere falan biniyordu. Kopan kolunu sanki öyle bir şey yaparak birleştirecek ve mistik gücü geri gelinde yeniden çıkacak gibi düşünüyorum.

Valla Kutsal Şövalyeleri amiral seviyesi üstü görenler olduğu için açmıştım.

Savaş Lordları, Kutsal Şövalyelerden daha güçlü, daha kaliteli bir oluşum.
Serideki önemleri daha fazla evet. Muhtemelen seri sonunda lordlar şovalyelerden güçlü olur.
Ama bir örnek verirsem Doflamingo'nun Jinbe'yi Gunko kadar rahat bir şekilde aradan çıkarabileceğini sanmıyorum.
Ek olarak Jinbe-Gunko dövüşünde lord ile şövalye farkını da gördük.

Serideki önemleri daha fazla evet. Muhtemelen seri sonunda lordlar şovalyelerden güçlü olur.
Ama bir örnek verirsem Doflamingo'nun Jinbe'yi Gunko kadar rahat bir şekilde aradan çıkarabileceğini sanmıyorum.
Ek olarak Jinbe-Gunko dövüşünde lord ile şövalye farkını da gördük.
Jinbe - Gunko olayı, Gunko’nun Ölümsüzlüğünün sırrının bilinememesinden gerçekleşti. Yani Big Mom’un atağını bile blokluyor. Aynısını Sanji ya da Zoro’da gelse yaşayacaktı.

Kutsal Şövalyeleri amiral seviyesi üstü görenler
Manyak bunlar newto

Tamamen arc plotuna bağlı bir durum bu. Gunko yerine Dof olsa herkesi beş bölüm önce kukla yapmıştı bile. Nasıl Dressrosa'da Sugar herkesi oyuncak yaptıysa bugün Gunko da meyve yeteneğiyle bağlıyor kendisinden güçlü kişileri.

Doflamingo'da tayfayı çaresiz bırakıyordu zamanında. Gunko Usopp'tan bile hasar alıyor ölümsüzlük yeteneği olmasa. Doflamingo şu ana kadar gördüğümüz çoğu kutsal şövalyeden daha güçlüdür bence.

Doflamingo'da tayfayı çaresiz bırakıyordu zamanında. Gunko Usopp'tan bile hasar alıyor ölümsüzlük yeteneği olmasa. Doflamingo şu ana kadar gördüğümüz çoğu kutsal şövalyeden daha güçlüdür bence.
Kutsal Şövalyelerin nasıl hasar aldığı belli olsun artık yeni bir haki türü mü gelir bilmiyorum, o hasar verme olayını tüm ağır top karakterler biliyor olarak güncellenir. Tıpkı Zaman atlaması sonrası haki gibi.

Jinbe - Gunko olayı, Gunko’nun Ölümsüzlüğünün sırrının bilinememesinden gerçekleşti. Yani Big Mom’un atağını bile blokluyor. Aynısını Sanji ya da Zoro’da gelse yaşayacaktı.
Ölümsüzlük sanki Gunko'nun gücü değilmiş gibi konuşuyorsun. Bu Hody'nin hapları gibi bir güçlendirme değil, kendilerinde var olan bir güç neticede.
Sanji ve Zoro ise gorosei karşısında bile bu duruma düşmemişti bu arada.

Manyak bunlar newto

Tamamen arc plotuna bağlı bir durum bu. Gunko yerine Dof olsa herkesi beş bölüm önce kukla yapmıştı bile. Nasıl Dressrosa'da Sugar herkesi oyuncak yaptıysa bugün Gunko da meyve yeteneğiyle bağlıyor kendisinden güçlü kişileri.
Dressrosa Doflamingo'nun Jinbe'yi kukla yapabileceğini hiç sanmıyorum. Sugar'ın gücü ise zaten broken bir güç.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık