Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 4 80.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Normal bir sezon olsa ortalama devam ediyor derdim ama oyunculuk olarak en iyi olanın son sezonu böyle olmamalı. Yeni yoldaş olmuş denebilir. Kilitli tuttukları kişi de sanırım Eski Usta(John Simm)
Bence fena gitmiyor ya. Muhtemelen dediğin gibi. Zaten 6. Bölümde belli olacakmış. Capaldi gerçekten müthiş ama ya Doktor olmak için doğmuş resmen. Doktor karakterini sırtlayabilmek mükemmel bir ayrıcalık bence. Öyle bir rolün üstesinden gelmek isterdim.

Bence fena gitmiyor ya. Muhtemelen dediğin gibi. Zaten 6. Bölümde belli olacakmış. Capaldi gerçekten müthiş ama ya Doktor olmak için doğmuş resmen. Doktor karakterini sırtlayabilmek mükemmel bir ayrıcalık bence. Öyle bir rolün üstesinden gelmek isterdim.
Fena değil ama bu adamın hak ettiği hikaye çok daha iyi olmalı. Bu sezon diğer 2 sezona göre daha iyi sayılır ona ben de katılıyorum.

Fena değil ama bu adamın hak ettiği hikaye çok daha iyi olmalı. Bu sezon diğer 2 sezona göre daha iyi sayılır ona ben de katılıyorum.
Moffat dizi tarihine "Doctor Who?" Sorusunu mükemmel bir şekilde soktuktan sonra pek ahım şahım bir şey yapamadığı için de dizi sönükleşti ve Capaldi'ye hak ettiği verilemedi gerçekten.

Moffat dizi tarihine "Doctor Who?" Sorusunu mükemmel bir şekilde soktuktan sonra pek ahım şahım bir şey yapamadığı için de dizi sönükleşti ve Capaldi'ye hak ettiği verilemedi gerçekten.
Moffat'tan sonra dizinin başına geçecek kişiden de pek umutlu değilim yazdığı bölümler arasında iyi denecek bölüm yok.

XDrake

2007den beri takip ediyorum bu diziyi klasik sezonda bile bikac doktorun performansini izledim. Her doktor gibi peter'da hakkini veriyor rolun sadece konular cok hafif efektleri dusuk tutmaya mi calisiyorlar bilemedim. Ama her zaman izlenilesi dizidir

Uzun zaman sonra çok iyi bir bölüm geldi. Bayağı beğendim
Bölüm sonu gerçekten şaşırdım. Acaba körlük olayı nasıl olacak

Uzun zaman sonra çok iyi bir bölüm geldi. Bayağı beğendim
Bölüm sonu gerçekten şaşırdım. Acaba körlük olayı nasıl olacak
Aynen sağlamdı özellikle sonu. Bir sonraki bölümde de durumu değişmiyor. En azından fragman öyle gösterdi.
Bolum pazartesi degilmiydi
Cumartesi akşam oynar ve nete düşer. Daha sonra Pazar sabaha doğru Türkçe altyazı gelir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık