Gelen gideni aratmasın da.@007stargate amaneden'in dediği gibi.
Uzun süre sonra içimde merak ve heyecan var seriyle alakalı bakalım neler olacak
Gelen gideni aratmasın da.@007stargate amaneden'in dediği gibi.
Uzun süre sonra içimde merak ve heyecan var seriyle alakalı bakalım neler olacak
Bence pek tanınmayan biri olsun.Hiç sonraki Doktor kim olsa iyi olur diye düşünmemiştim. Fakat bu aralar hep aklıma Tilda Swinton geliyor la keşke olsa.
Olsun, hakkını verdikten sonra farketmez.Bence pek tanınmayan biri olsun.
Her seferinde verdiler o konuda bir endişem pek yok.Olsun, hakkını verdikten sonra farketmez.
Cık. 5 sezon anlaşmışlar yeni yazarla.Yine vasat, vasatın altı bir sezon. Maalesef artık diziden pek bir beklentim yok, öylesine izliyorum. Daha fazla kötüleşmeden 1-2 sezon içinde final yapar umarım.
5 sezon mu? Ya hepten batacak ya da düzelecek anlaşılanCık. 5 sezon anlaşmışlar yeni yazarla.
Bakalım ne olacak beni de merak ettiriyor.5 sezon mu? Ya hepten batacak ya da düzelecek anlaşılan
Bir hikayeye 3 bölüm ayırıp böyle bir şey ortaya koymaları zaten iyice diziyi gözümde bitirdi.Bakalım ne olacak beni de merak ettiriyor.
Bu sezon fazla hype yapılmasına rağmen ortaya gerçekten de pek bir şey koyamadı. 3 partlık bölüm özellikle. Diğer bölümler yine tamam ya fena değil iyi gibiydi de bu bölümler hayal kırıklığı oldu.