Valla dostum, dw'nin fan sitesine de bir ara üyeydim. Oralarda baya bir lafı olduydu. Hatta kitabı almak isteyenler ancak alamayanlar vs. İngilizcesini bulmak bile mesele. Benim bilgim bu yönde. Senin bahsettiğini şu zamana kadar hiç duymadım açıkçası.Dizi kitap uyarlaması mı? İlk senden duydum valla bunu. Doctor Who ile ilgili kitap, çizgi roman, sesli hikaye gibi yan ürünler var ama hepsinin temeli diziye dayanıyor. Ana kaynak dizi yani. Ama Doctor'a yoğunlaşsa hikaye daha iyi olur bence de. Companion hikayesi izlemekten sıkıldım biraz Gallifrey'e yönelmeliler.

Benim derdim o zaten, yeni jenerasyon Doctor başladı başlayalı hep yanındaki insanlar ön planda hani onlar olmasa dizinin bir amacı olmayacakmış hissi uyandırıyor bende. Doctor bir basamak geride kalıyor. Bu durum Matt ile biraz da olsa değişti gibi oldu, God Complex bölümü ve Silence (Astronot) Sezonlarında bu durum düzelecek gibi göründü ancak görünen o ki pek bir değişim olmamış. Hani istenilse Doctor'un geçmişini sezonlarca işleyebilirler. Gereğinden fazla malzeme var nasılsa ancak Moffat Klasik Sezon'dan iyice uzaklaştığı için ben böyle bir girişim beklemiyorum bu saatten sonra. Rose Tylor, Martha Jones (ki bu belki en pasif olanıydı), Donna, Pond Çifti ve şimdi de Clara hep bir özellik sıradışılık katma peşindeler. Hea bir de en çok koyan ise 1,5 senenin ardından bu muydu yani dedirtmeleri oldu.
Fazla konuşmanın lüzumu yok. Böyle geldi böyle gider bu saatten sonra.