Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Sırası izle izlersen daha mantıklı olur ama herhangi bir doktorun herhangi bir sezonundan başlaya bilirsin bir nevi her sezon ayrı bir dizi gibi :D
1. sezon ile 2-4 bağlantılı sağdece onun dışında
5-7 ayrı ve 8 sezon ile 9 ayrı olacak :D

ama dediğim gibi sırası ile izle :D
Teşekkürler :D

1.sezon efektlerin basitliği yüzünden tercih edilmese de konu bütünlüğü adına izlemelisin ilk bir kaç bölüm diziye alışma sürecini atlat gerisi kolay. Hele 1x09 ve 1x10 sezonun en iyi bölümlerinden. Sezon finalinden sonra zaten bağımlısı olursun en azından ben oldum :D
teşekkürler :D

Bu Cumartesi başlıyor. :a:
[YOUTUBE]TivqZTq5u6Y[/YOUTUBE]

Edit: Master Rolünde kimleri görüyoruz, Charles Dance çok iyi bir seçim olmuş cidden. Beklediğimden sağlam bir senaryo ile gelecek gibi. Şimdiden merakım kabarmaya başladı.
[YOUTUBE]Sr28SULgHGA[/YOUTUBE]

wholock

Bu Cumartesi başlıyor. :a:
[YOUTUBE]TivqZTq5u6Y[/YOUTUBE]

Edit: Master Rolünde kimleri görüyoruz, Charles Dance çok iyi bir seçim olmuş cidden. Beklediğimden sağlam bir senaryo ile gelecek gibi. Şimdiden merakım kabarmaya başladı.
[YOUTUBE]Sr28SULgHGA[/YOUTUBE]
Master videosu fan yapımı daha dönüp dönmeyeceği belli değil. Dönse iyi olur ama Moffat getirmez, o yeni düşmanlar yaratma peşinde.

Önceki sezondan 6 ay sonra yılbaşı özel bölüm ve ondan yaklaşık bir yıl sonra ise böyle bir bölümle çıkmaları, üzücü bir durum. Sonda Matt Smith'in araması dışında güzel bir tarafı yoktu. Doktor gene bildiğimiz doktor ve Tennant'tan sonra bir başka İskoç oyuncunun bu rolü üstlenmesi bakalım nasıl bir etki bırakacak biz izleyenlerde. Son olarak River... Bula bula bunu mu bulmuşlar dedim izlerken. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık