Seride siyahi biri yok ki.. Niye bir siyahi köle
Irkçı Oda :/ Animede vardı ama.Seride siyahi biri yok ki.
İşte olmalı, hem de Devrimcilerden çıkarsa sükse de olurdu. Siyahilerin yaşadığı bir ada uydurulur, önemli olan yaratılan ve yaratılacak olan algı.Seride siyahi biri yok ki.
Şerepsiz Oda.Irkçı Oda :/ Animede vardı ama.
Algıda seçicilik yapmadım. Bilmiyorsan/unuttuysan hatırlatayım dedim. Gerisi beni bağlamaz.İşte olmalı, hem de Devrimcilerden çıkarsa sükse de olurdu. Siyahilerin yaşadığı bir ada uydurulur, önemli olan yaratılan ve yaratılacak olan algı.
Sen yine algıda seçicilik yapıp oradan girdin, onu geçtim o zaman Balıkadam olsaydı zincirli, oldu mu şimdi, seride var nasıl olsa.
Oda, daha çok devrimcilik oynuyor gibime geliyor. 13 yaşındaki çocuklarada, bakın devrimcilik nasıl oynanır onu gösteriyor gibi.
Oldu olacak Morley'e bir de Che Guevara'lı t-shirt giydirseydi, tam olurdu bence![]()
Değil mi yavv, hâlbuki yaoi, shounen-ai ve bishounen cennetinde yaşarken.Oda homofobik olabilir. Kakkoi gey karakter çizmiyor.
Crocodile gey çıkarsa geylerin karizması toplanır.
Not: Bon Chan candır.
Bilmiyordum, iyi oldu söylediğinŞerepsiz Oda.
Algıda seçicilik yapmadım. Bilmiyorsan/unuttuysan hatırlatayım dedim. Gerisi beni bağlamaz.
Ben duyarlıyım da, Oda duyarlı değil. Luffy gey çıkarsa o zaman inanabilirim Oda'nın homofobik olmadığına.Değil mi yavv, hâlbuki yaoi, shounen-ai ve bishounen cennetinde yaşarken.
Bu konuda duyarlı olduğun için teşekkür ediyorum LGBT adına![]()