Yahu bu meyveler niye çok güçlü kişilerde çıkmıyor sanıyorsun? Hep handikaplı tarzda kişilerde çıkıyor çocuk gibi olan tarzda zayıf olan kişilerde.
Miss Goldenweek'in yeteneği de böyle, Tama'nın yeteneği de böyle, Sugar'ın yeteneği de böyle.
Bu yetenekler karakterlere genel manada çok sorun çıkaran ama kendiler en ufak bir şey de hemen düşecek tip de karakterler.
O yüzden ben değil sen saçmalıyorsun Sugar-WB konusunda.
Yahu ne 10 sayfası? Shichiler'in olayı bitti şimdi hemen hepsi aradan mı çıkarılacak? Bu adamlar 2 yıldır Shichi olmadan dolanıyor bu denizlerde. Shichilik gidince ''Amiraller peşine düşer'' deniliyor. Şuan hadi Amiraller Devrimciler vb. uğraştalar diyelim peki sonra? Dediğim gibi her karakteri gösterebilir istese bölüm olarak. Flashbackler bile 1-2 bölüm gösterildi o kadar şey 2 yıl sonrası. Tamam artık derine inmiyor ama Croc konusunda ki geçmiş gizemi falan hala var. O yüzden bu yorumuna katılmıyorum...
Yancı muhabbeti de Croc için en ters mevzu bu konuda adamın kişiliği yüzünden. Adam Dof ile ortak olmuyor, Mihawk-Luffy olayında bile Daz Bones'ın Mihawk'ın saldırısını engelledikten sonra Luffy'e dediği şeye bak. Bu adam çıkarına gelen bir şey varsa orada olur. Birine yardım etmek için falan hiç bir işe girmez.
@Millennium Wizard 'a söyle de kendine gelsin.