Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Sugar ile yapılan senaryoları yazmışımdır.Manga Sugar’ı salya sümükle bayıltacak kadar absürdse hile hurdayla Wb adamlarını da oyuncağa çevirecek kadar absürt olabilir.;)
Hahahahah hikayeye bak.

Bu tarz karakterler hala var. Wano da da var bak bir tane.
Croc'un tayfada da var ''Miss Goldenweek'' adında. Bu yetenekleri pek ciddiye alma büyük dövüşlerde, güçlü oldukları için zaten böyle karakterlere verilmiş yetenekler.
Dediğim gibi sen o konularda böyle yorumlar atmış adamsın, bu konuya atma boşver. ;)

Hahahahah hikayeye bak.

Bu tarz karakterler hala var. Wano da da var bak bir tane.
Croc'un tayfada da var ''Miss Goldenweek'' adında. Bu yetenekleri pek ciddiye alma büyük dövüşlerde, güçlü oldukları için zaten böyle karakterlere verilmiş yetenekler.
Dediğim gibi sen o konularda böyle yorumlar atmış adamsın, bu konuya atma boşver. ;)
Saçmalama yahu mutlak bir yetenek oyuncakları düzeltebilen vardı da niye düzeltmediler.Dokunduktan sonra bitiyor iş.Hakisi çok yüksek olan imparatorlara işlemezse işlemez sadece Law’un meyvesi gibi.Adamın meyvesi kendinden güçlü Luffy’e kınlara bir sürü güçlü adama işliyor hepsini ışınladı.Sıkıntılı meyveler var ayna dünyasına girdin ayna yoksa kaç bakalım istediğin kadar güçlü ol bir kere yedikten sonra farketmiyor yada şu kitap meyvesi vardı.

Son savaş için MF'den daha büyük savaş olacak tarzında açıklamalar vardı önceden. Yani bu tarz bir kaotik savaş olacak belli ki. Bunun öncesi de olabilir...
Hele ki Hükümet'in yıkılışı 1 panel de çizip geçilmeyecektir bunun arc'ı olacak ve MF'den büyük bir savaş bekleniyor şuan için. Böyle bir noktada her karakterin işlenmesi olası dövüşlerde vb nasıl MF de işlendiyse. Nasıl Croc ve Daz'ın Yeni Dünya'ya girişlerini gördük özellikle, görünecekleri ve seriye etki edecekleri yer de olacak.
Ne olursa olsun, sil baştan croc için arc çizecek hali yok. En fazla bir savaşta bizimkilere yancı gelirler, Croco o kallavi ses tonuyla ''Mugivara bende buradayım!!'' der geçer. Toplasan 10 sayfada gözükmez senin adam ve sağ eli. :d

Saçmalama yahu mutlak bir yetenek oyuncakları düzeltebilen vardı da niye düzeltmediler.Dokunduktan sonra bitiyor iş.Hakisi çok yüksek olan imparatorlara işlemezse işlemez sadece Law’un meyvesi gibi.Adamın meyvesi kendinden güçlü Luffy’e kınlara bir sürü güçlü adama işliyor hepsini ışınladı.Sıkıntılı meyveler var ayna dünyasına girdin ayna yoksa kaç bakalım istediğin kadar güçlü ol bir kere yedikten sonra farketmiyor yada şu kitap meyvesi vardı.
Yahu bu meyveler niye çok güçlü kişilerde çıkmıyor sanıyorsun? Hep handikaplı tarzda kişilerde çıkıyor çocuk gibi olan tarzda zayıf olan kişilerde.

Miss Goldenweek'in yeteneği de böyle, Tama'nın yeteneği de böyle, Sugar'ın yeteneği de böyle.
Bu yetenekler karakterlere genel manada çok sorun çıkaran ama kendiler en ufak bir şey de hemen düşecek tip de karakterler.
O yüzden ben değil sen saçmalıyorsun Sugar-WB konusunda.
Ne olursa olsun, sil baştan croc için arc çizecek hali yok. En fazla bir savaşta bizimkilere yancı gelirler, Croco o kallavi ses tonuyla ''Mugivara bende buradayım!!'' der geçer. Toplasan 10 sayfada gözükmez senin adam ve sağ eli. :d
Yahu ne 10 sayfası? Shichiler'in olayı bitti şimdi hemen hepsi aradan mı çıkarılacak? Bu adamlar 2 yıldır Shichi olmadan dolanıyor bu denizlerde. Shichilik gidince ''Amiraller peşine düşer'' deniliyor. Şuan hadi Amiraller Devrimciler vb. uğraştalar diyelim peki sonra? Dediğim gibi her karakteri gösterebilir istese bölüm olarak. Flashbackler bile 1-2 bölüm gösterildi o kadar şey 2 yıl sonrası. Tamam artık derine inmiyor ama Croc konusunda ki geçmiş gizemi falan hala var. O yüzden bu yorumuna katılmıyorum...

Yancı muhabbeti de Croc için en ters mevzu bu konuda adamın kişiliği yüzünden. Adam Dof ile ortak olmuyor, Mihawk-Luffy olayında bile Daz Bones'ın Mihawk'ın saldırısını engelledikten sonra Luffy'e dediği şeye bak. Bu adam çıkarına gelen bir şey varsa orada olur. Birine yardım etmek için falan hiç bir işe girmez.

2 sene sonrası için Daz kazanır diyorum.
@Millennium Wizard 'a söyle de kendine gelsin. :D

Yahu ne 10 sayfası? Shichiler'in olayı bitti şimdi hemen hepsi aradan mı çıkarılacak? Bu adamlar 2 yıldır Shichi olmadan dolanıyor bu denizlerde. Shichilik gidince ''Amiraller peşine düşer'' deniliyor. Şuan hadi Amiraller Devrimciler vb. uğraştalar diyelim peki sonra? Dediğim gibi her karakteri gösterebilir istese bölüm olarak. Flashbackler bile 1-2 bölüm gösterildi o kadar şey 2 yıl sonrası. Tamam artık derine inmiyor ama Croc konusunda ki geçmiş gizemi falan hala var. O yüzden bu yorumuna katılmıyorum...

Yancı muhabbeti de Croc için en ters mevzu bu konuda adamın kişiliği yüzünden. Adam Dof ile ortak olmuyor, Mihawk-Luffy olayında bile Daz Bones'ın Mihawk'ın saldırısını engelledikten sonra Luffy'e dediği şeye bak. Bu adam çıkarına gelen bir şey varsa orada olur. Birine yardım etmek için falan hiç bir işe girmez.
Daha dur, Luffy'nin peygamber olduğu ortaya çıkacak, kutsal insana biat etmek Croc'un büyük zevkle yapacağı şey.

İşin komiği Daz çok güçlü power up almış olarak dönerse gelip ben demiştim diyecek.:D İyi de biz nereden bilelim şu an bunu belki Pekoms ayarı dönecek yani kim biliyor ?
Yahu bu meyveler niye çok güçlü kişilerde çıkmıyor sanıyorsun? Hep handikaplı tarzda kişilerde çıkıyor çocuk gibi olan tarzda zayıf olan kişilerde.

Miss Goldenweek'in yeteneği de böyle, Tama'nın yeteneği de böyle, Sugar'ın yeteneği de böyle.
Bu yetenekler karakterlere genel manada çok sorun çıkaran ama kendiler en ufak bir şey de hemen düşecek tip de karakterler.
O yüzden ben değil sen saçmalıyorsun Sugar-WB konusunda.

@Millennium Wizard 'a söyle de kendine gelsin. :D
Sugar-Wb demedim tayfasına taktikle hile hurdayla işletebilirler dedim.Arena dövüşçülerine olduğu gibi.Onun yerine başka birşey bulurlarsa.
Tek demedim en büyük dedim. He ölüm döşeğindeki bir çocuğu bayıltabilmiş olması sana daha büyük bir icraat olarak geliyorsa düzeltirim tabi. İster misin?
Smoker-Sanji-Law liste uzayıp gidiyor hikaye anlatma. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık