meyvesi iptal olunca
meyvesi iptal olunca
Dediğimi tastiklediğin için teşekkürler. ?Ölmüyor bu bana çabuk kelepçe getirin.
Dofla tekme çarpıştırsa Doff'un bacağı, malum yerine kaçar.Dediğimi tastiklediğin için teşekkürler. ?
Ace'in potansiyelini gösteriyor evet, ama o kadar.Karşıdakinde olmayınca niye çarpışsın zaten? Düz yolda akar gider.
İrade bu seride her şey abi, kral hakiyi küçümseme.
Law tarafından paramparça edildikten sonra molozlarin altında kalıyor diyelimAlabata da ki Daz ile Vergo kıyası yapmıyorum. Fark var zaten o arclar ile serinin dinamikleri arasında. Fakat Vergo için ''Molozların altında kaldı öldü'' diyorlar.
Alabasta da ki Zoro bile molozların, binanın altında kalıp ölmüyor kanlar içinde kalkıyor vb.
Haki farkı kas gücü diyorsun hala, kas ie fiziksel gücü niye karıştırıyorsun? O zaman kaslı adam herkesten güçlü olur diyelim. Haki desen anlarım ki Vergo'nun hakisi çok üst düzey değil. Serinin o zaman ki şartlarında iyi göründü o kadar şimdi çok iyi hakisi var diyor musun? Yani gördük ne olduğunu o arc.
Sanji'nin bacağı Law'ın tayfa'nın vücut değişimi tekniği sonrası o hale geliyor, yani Sanji doğru kıstas olmuyor bu konuda. Law'ı haşat etmiş diyorsun adamın elinde Law'ın kalbi var, Law kalbi alır almaz tek atıyor Vergo'ya...
Haklı olduğumu görünce elin ayağın boşaldı yani. Kıyamam@Montana Video nerede kaldı ya elim kulağımda gözüm ekranda bekliyorum.![]()
Sen WB-Dof konusuna ciddi yazmış adamsın, bu konuya ciddi yazmasan da olur boşver.Konu geyik bölümüne ne zaman taşınıyor ? @Sir Crocodile Bu konuya ciddi yazamıyorum da.![]()
Diyebilirsin, bu molozları altında kalıp öldüğü ve kendini o duruma düşürdüğü gerçeğini değiştirmiyor.Law tarafından paramparça edildikten sonra molozlarin altında kalıyor diyelim
Tek icraatı Tashigi yazınca elim ayağım boşalıyor evet.Haklı olduğumu görünce elin ayağın boşaldı yani. Kıyamam
Sugar ile yapılan senaryoları yazmışımdır.Manga Sugar’ı salya sümükle bayıltacak kadar absürdse hile hurdayla Wb adamlarını da oyuncağa çevirecek kadar absürt olabilir.Sen WB-Dof konusuna ciddi yazmış adamsın, bu konuya ciddi yazmasan da olur boşver.
Senin geçmişte neler yazdığın ortada.
Diyebilirsin, bu molozları altında kalıp öldüğü ve kendini o duruma düşürdüğü gerçeğini değiştirmiyor.