Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
O savunma fırsatı buluyordu, Dof direkt ağzına yüzüne yiyordu çoğunu. Bir de zırhlanması iyiydi Luffy'den.

Luffy de saldırılara etkilemeyi bilmezken kral haki çarpıştırıyordu milletle farkında mısın? Yani her türlü tesiri oluyor.
Bunlar bahane değil.. eliyle korunmaya çalıştığı g4 vuruşları da oldu. Silahlanması ve gözlemi ekstra değil, Marco gibi über bir meyvesi de yok malesef..

Bunlar bahane değil.. eliyle korunmaya çalıştığı g4 vuruşları da oldu. Silahlanması ve gözlemi ekstra değil, Marco gibi über bir meyvesi de yok malesef..
Yav ne bahanesi ben zaten elit komutan Katakuri koymuşum, adamı işin içine katan sensin. Marco'dan bahsediyorum ben Marco'da Kata kadar haki gördün mü? Bir meyvesi var :(

Silinmiş Üye

Koskoca çöl kaplanı, padişah, zeka küpü, sultanlar sultanı, shicilerin shicisi, korkusuz, güçlü, WB'ye meydan okuyabilen Crocodile hazretlerinin sağ kolu ile palyaçonun sağ kolunu kapıştırmak Crocodile'a hakaret olur.

Abi Alabasta Daz ile Punk hazard Vergo nasıl bir kıyaslama ? Adam çıktı da sanki biz yermek için yeriyoruz.. Vergo nun daha üst düzey olduğunu bariz biliyorsun haki farkı olsun kas gücü olsun, Vergo dediğin adam Sanjinin bacağını çatlatmış, Law I haşat etmiş biri yani görmediğimiz birini nasıl yücelteyim.
Alabata da ki Daz ile Vergo kıyası yapmıyorum. Fark var zaten o arclar ile serinin dinamikleri arasında. Fakat Vergo için ''Molozların altında kaldı öldü'' diyorlar.
Alabasta da ki Zoro bile molozların, binanın altında kalıp ölmüyor kanlar içinde kalkıyor vb.

Haki farkı kas gücü diyorsun hala, kas ie fiziksel gücü niye karıştırıyorsun? O zaman kaslı adam herkesten güçlü olur diyelim. Haki desen anlarım ki Vergo'nun hakisi çok üst düzey değil. Serinin o zaman ki şartlarında iyi göründü o kadar şimdi çok iyi hakisi var diyor musun? Yani gördük ne olduğunu o arc.

Sanji'nin bacağı Law'ın tayfa'nın vücut değişimi tekniği sonrası o hale geliyor, yani Sanji doğru kıstas olmuyor bu konuda. Law'ı haşat etmiş diyorsun adamın elinde Law'ın kalbi var, Law kalbi alır almaz tek atıyor Vergo'ya...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık