Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Kafa kafaya gider dedim yener demedim bilerek dikkat ettiysen. G4 çok uçuk bir güç, ona bakıp adama haksızlık yapma. Kata gibi falan geleceği göremiyordu adam. Ona rağmen dayandı kaç tane g4 darbesi yedi. Marco ile arasında fark olsa bile Marco bu adamı öyle kolayca yenip atamaz. Uzun süre kapışırlar.
Orta zorlukta yer işte Kata g4 yumruğu yeyince öyle duvarlara gömülmüyordu. Biraz geri savurlup ayağıyla hızını kesiyordu işte.

Orta zorlukta yer işte Kata g4 yumruğu yeyince öyle duvarlara gömülmüyordu. Biraz geri savurlup ayağıyla hızını kesiyordu işte.
O savunma fırsatı buluyordu, Dof direkt ağzına yüzüne yiyordu çoğunu. Bir de zırhlanması iyiydi Luffy'den.
Tümen komutanlığının güç ile alakası olmadığı çok belli değil mi?
Kral haki var da ne oldu, ben kontrol edebildiğini bile hatırlamıyorum. Edebiliyorsa da saldırılara eklemediği kesin. Sonda da gitti tek yiyerek öldü zaten. Seride bunu başarabilen çok az kişi var. :d
Luffy de saldırılara etkilemeyi bilmezken kral haki çarpıştırıyordu milletle farkında mısın? Yani her türlü tesiri oluyor.

Tek kişilik hayal ve serap gücü kum kum Sengo vs Croco diye savunan tek kişilik kadro djdjdjd … Açacağı bir sonraki anket ise Daz vs Doffy sama hazretleri olur. Hatta niyeti bu yöndeydi de utancından bari Vergo koyam demiş. :artiz:
Bana serap falan diyor kendi hayal gücünü yazıyor... :D
Bu Koffyciler niye böyle? :D

Vs ile ölmesi ne alaka keşke Daz da öleydi de şu vs anketinin içinde olmasaydı :ehe:
Daz Mihawk'tan bile tek yemedi, ölmedi. Kalktı sonra devam etti Vergo gibi molozların altında mı kalıp ölecek?
Zoro bile Alabasta zamanı binanın altında kalıp ölmüyor... :D

Demir kütle diye övdünüz bu adamı zamanında forumda. Bir de anket içinde olmasaydı mı diyonuz? :S :D

Bana serap falan diyor kendi hayal gücünü yazıyor... :D
Bu Koffyciler niye böyle? :D

Daz Mihawk'tan bile tek yemedi, ölmedi. Kalktı sonra devam etti Vergo gibi molozların altında mı kalıp ölecek?
Zoro bile Alabasta zamanı binanın altında kalıp ölmüyor... :D

Demir kütle diye övdünüz bu adamı zamanında forumda. Bir de anket içinde olmasaydı mı diyonuz? :S :D
Örnek verdiğin adam Zoro ZOROOO ona Gülben Ergen gibi hiç bir şey olmaz :hhh:

O savunma fırsatı buluyordu, Dof direkt ağzına yüzüne yiyordu çoğunu. Bir de zırhlanması iyiydi Luffy'den.

Luffy de saldırılara etkilemeyi bilmezken kral haki çarpıştırıyordu milletle farkında mısın? Yani her türlü tesiri oluyor.
Karşıdaki kişide de kral haki olmayınca olmuyordu ama o çarpışma. O yüzden ben onu tesirli bir çarpışmadan çok, kral hakilerin istemsiz olarak birbirini ittirmesi olarak görüyorum.

Karşıdaki kişide de kral haki olmayınca olmuyordu ama o çarpışma. O yüzden ben onu tesirli bir çarpışmadan çok, kral hakilerin istemsiz olarak birbirini ittirmesi olarak görüyorum.
Karşıdakinde olmayınca niye çarpışsın zaten? Düz yolda akar gider. :D
İrade bu seride her şey abi, kral hakiyi küçümseme.

''Alabasta da ki Zoro'' demen lazım arada fark var. İşine gelmeyince Gülben Ergen'e kadar gidiyorsunuz işte böyle... :D
Abi Alabasta Daz ile Punk hazard Vergo nasıl bir kıyaslama ? Adam çıktı da sanki biz yermek için yeriyoruz.. Vergo nun daha üst düzey olduğunu bariz biliyorsun haki farkı olsun kas gücü olsun, Vergo dediğin adam Sanjinin bacağını çatlatmış, Law I haşat etmiş biri yani görmediğimiz birini nasıl yücelteyim.

Üye silindi 7459

Yıl 2021 Daz Bones'un ismini görünce takvimi falan kontrol ettim

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık