Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Dofla ve Vergo vs Sanji
Base Sanji vs Queen(yc2) Wano'ya adım atan suyundan mıdır bilinmez aşırı güçleniyor.
İyi konuya parmak bastın. Daha 2 arc önce sanji doffyden tek yiyordu neredeyse şimdi büyük ihtimalle yc2 seviyesi birini alacak :D sona doğru yaklaştıkca seriyi hızlandırmak için bu güç artışları kaçınılmazdı zaten ama önceki işlenmiş karakterleri de buna göre değerlendirmek lazım bence.

İyi konuya parmak bastın. Daha 2 arc önce sanji doffyden tek yiyordu neredeyse şimdi büyük ihtimalle yc2 seviyesi birini alacak :D sona doğru yaklaştıkca seriyi hızlandırmak için bu güç artışları kaçınılmazdı zaten ama önceki işlenmiş karakterleri de buna göre değerlendirmek lazım bence.
Daha bir çok örnek var Sugar basit bir kombo ile Usopp'u yeniyor fakat Wano Usopp neleri neleri tankladı.

@CupCake
1- E dediğimden farklı bir şey söylememişsin ki? İlla başka argümanlar istiyorsan iki şey daha diyeyim:
-Urouge Snack'in antisi olabilir.
-YC3 ile YC4 arasında epey fark var. (Bakınız: Who's Who ve Jack)
2- Kanıtla.
3- Zor duruma düşmekle yenilmek aynı şey mi?
Deleceğini kim söyledi ki ? doffynin iple kontrol etmesi farklı işliyor gibi geliyor bana. Cracker kuklalara sonradan haki basabiliyorsa, luffynin ipleri kırdığı gibi kırabilir ama sanmıyorum. G4 luffynin haki seviyesi başka. Crackerin hazırlıksız yakalanan luffyi kılıçla delmesi bir anlam ifade etmiyor bence. Orada kılıç etkeni çok büyük bir faktör. O yüzden G4 luffynin hakisini hiç bir zaman aşamadı cracker, sadece meyvesini aşdı. Neyse o başka tartışma konusu ama argüman olarak sunulmasın diye şey ettim.

Ayrıca MF savaşında jozu gibi birini bile belli bir süre kontrol etmiş adam meyve ile üretilmiş kuklaları mı kontrol edemeyecek gerçekten ? Hadi bu adam yk3 seviyesi olmasa sağ kol olsa hadi kontrol edemez derim ama şu seviyedeki adamın oluşturduğu bir kuklayı kontrol edemeyecekse zaten o meyveyi kullanmasın bence. Doffynin dikkat çeken en büyük özelliği kontrol etme zaten.
1. Jozu'yu kontrol ettiği zaman Jozu tam elmas formunda değildi. Eğer elmas halini kontrol etmiş olsa bu konuyu tartışabilirdik, ama şimdi buradan bir şey çıkmaz.
2. Sana farklı bir özelliği varmış gibi gelmesi öyle olduğu anlamına gelmiyor ama. Farklı bir özelliği olduğunu düşünüyorsan kanıtlaman gerekir.
3. Kılıç neden önemli bir faktör?
Dofla ve Vergo vs Sanji
Base Sanji vs Queen(yc2) Wano'ya adım atan suyundan mıdır bilinmez aşırı güçleniyor.
Blueno'ya doğru dürüst zarar veremeyen Sanji'nin Jyabura'yı nasıl yendiğini açıklayabilir misin hocam?
Edit: Ciddiysen haklısın, güçleniyorlar. O yüzden Vergo şimdi tayfaya kıyasla çöp kalıyor; ironi yapıyorsan gerçek tam da dediğin gibi. :d

@CupCake
1- E dediğimden farklı bir şey söylememişsin ki? İlla başka argümanlar istiyorsan iki şey daha diyeyim:
-Urouge Snack'in antisi olabilir.
-YC3 ile YC4 arasında epey fark var. (Bakınız: Who's Who ve Jack)
2- Kanıtla.
3- Zor duruma düşmekle yenilmek aynı şey mi?

1. Jozu'yu kontrol ettiği zaman Jozu tam elmas formunda değildi. Eğer elmas halini kontrol etmiş olsa bu konuyu tartışabilirdik, ama şimdi buradan bir şey çıkmaz.
2. Sana farklı bir özelliği varmış gibi gelmesi öyle olduğu anlamına gelmiyor ama. Farklı bir özelliği olduğunu düşünüyorsan kanıtlaman gerekir.
3. Kılıç neden önemli bir faktör?

Blueno'ya doğru dürüst zarar veremeyen Sanji'nin Jyabura'yı nasıl yendiğini açıklayabilir misin hocam?
Zaten bende senin dediğini savunuyorum :D2 yıl önce Daz Bonez Alabasta Arc da Shishi Sonson'dan darbe aldıktan sonra ayağa kalkamıyor bilinci kapanıyor ama MF'de Mihawk'tan ağır darbe almasına rağmen hala bilinci açık düşün Mihawk'tan tek yemiyor herif

Son düzenleme:
Zaten bende senin dediğini savunuyorum :D Daz Bonez Shishi sonsondan darbe aldıktan sonra ayağa kalkamıyor bilinci kapanıyor ama MF'de Mihawk'tan ağır darbe almasına rağmen hala bilinci açık düşün Mihawk'tan tek yemiyor herif :D
Editledim sonra. Başta ciddi mi troll mü olduğunu anlayamamıştım. :d
Çok saçma ama serinin mantığı böyle. Arc'tan arc'a hiçbir şey değişmemiş olsa bile güçlenmiş oluyorlar. :d

@Mercury

1. jozunun elmas formuna girmesine gerek yok ki. Yani şunu mu söyleyelim, jozunun meyvesiz hali crackerin kuklaları kadar bile sağlam değil mi?

2. Peki kontrol etmesi için ipin birilerini delmesi gerektiğini düşündüren ne seni ? nasıl öyle bir izlenime kapıldın eğer böyle bir şey varsa bilmek isterim. Yani ipin vücudu delmesi gerektiğini kim söyledi ki ? Bu garibime gitti benim. Senin söylediğin şeyin kanıtı yok asıl. Mesela jozu ile croco savaşırken, doffy jozunun bedenini iple delse bu adam hisseder ona göre bir tepki verir ama doffy kafasına çıkana kadar croco ile dövüşüyor adam. Böyle örnekler çok var aslında. Kukla olanlar hemen anlamıyor ele geçirildiklerini ama senin dediğin gibi bir delme işlemi gerçekleşse anlarlardı heralde. MF de yine atmos örneği var.

3. G4 luffy ile savaşan doffy, luffynin beklemediği yerden hazırlıksız şekilde tekme attı luffye ama meyvenin esnekliği vs zımbırtısından dolayı zarar verememişti. Kılıcın niye önemli faktör olduğunu anlatabilmişimdir umarım ? Aynı şeyi cracker kılıç ile yapıyor aradaki fark bu işte.

@Mercury

1. jozunun elmas formuna girmesine gerek yok ki. Yani şunu mu söyleyelim, jozunun meyvesiz hali crackerin kuklaları kadar bile sağlam değil mi?

2. Peki kontrol etmesi için ipin birilerini delmesi gerektiğini düşündüren ne seni ? nasıl öyle bir izlenime kapıldın eğer böyle bir şey varsa bilmek isterim. Yani ipin vücudu delmesi gerektiğini kim söyledi ki ? Bu garibime gitti benim. Senin söylediğin şeyin kanıtı yok asıl. Mesela jozu ile croco savaşırken, doffy jozunun bedenini iple delse bu adam hisseder ona göre bir tepki verir ama doffy kafasına çıkana kadar croco ile dövüşüyor adam. Böyle örnekler çok var aslında. Kukla olanlar hemen anlamıyor ele geçirildiklerini ama senin dediğin gibi bir delme işlemi gerçekleşse anlarlardı heralde. MF de yine atmos örneği var.

3. G4 luffy ile savaşan doffy, luffynin beklemediği yerden hazırlıksız şekilde tekme attı luffye ama meyvenin esnekliği vs zımbırtısından dolayı zarar verememişti. Kılıcın niye önemli faktör olduğunu anlatabilmişimdir umarım ? Aynı şeyi cracker kılıç ile yapıyor aradaki fark bu işte.
1. Haki basmamış hali tabii ki değil. Daha dayanıklı sadece, daha sağlam değil. Elime kılıç alsam ben bile keserim, normal insan vücudu sonuçta.
2. Saldırının adı parazit değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Üstüne gözle görünmeyen ince bir ip, acı hissettirmemesi normal. Bir de şuna bak, besbelli ki deliyor yani:
3. Hakisini aşamasa kılıçla da kesemezdi. Doflamingo hakisini aşabilse de o esneklik zımbırtısı bir anlam ifade etmezdi. Öyle olacağını çok kere gördük.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık