Doffy kuş kafesi açar, gökyüzüne de çıkıp oradan crackerin kuklalarına ip takar oynatır. Crackerin sonu bisküvi askerlerinin elinden olur.Cracker; Dof ve Vergo'yu üst üste koyup döverse şaşırmam.
Konuya gelecek olursak, vergo tokatlar.
Doffy kuş kafesi açar, gökyüzüne de çıkıp oradan crackerin kuklalarına ip takar oynatır. Crackerin sonu bisküvi askerlerinin elinden olur.Cracker; Dof ve Vergo'yu üst üste koyup döverse şaşırmam.
1- Oruç'un Snack'i tam olarak ne zaman yendiği önemli değil, çünkü seri öyle işlemiyor. Biz bunu WCI'da öğrendik.Verdikleri cevaplar çok komik. Adamlara mangada geçeni gösteriyorsun yine kabul etmiyorlar. Garip tipler bunlar.
Bu ne arkadaş. Bu nasıl anket sonucu. Vergo eziğinin en büyük işi Oda'nın şamarkızı Tashigi'yi dövmek.
Daha önce de dedim Daz Bones bunu yer.
Bu da troll haberin olsun.Sen gerçekten beni trollüyorsun ya başka açıklaması olamaz.
Ancak iki Kong Gun ile parçalanabilen bisküvi askerlerini Doflamingo sıradan bir tel ile mi delecekmiş?Doffy kuş kafesi açar, gökyüzüne de çıkıp oradan crackerin kuklalarına ip takar oynatır. Crackerin sonu bisküvi askerlerinin elinden olur.
Konuya gelecek olursak, vergo tokatlar.
Mangada geçen şeye de troll dedik yaBu da troll haberin olsun.![]()
Deleceğini kim söyledi ki ? doffynin iple kontrol etmesi farklı işliyor gibi geliyor bana. Cracker kuklalara sonradan haki basabiliyorsa, luffynin ipleri kırdığı gibi kırabilir ama sanmıyorum. G4 luffynin haki seviyesi başka. Crackerin hazırlıksız yakalanan luffyi kılıçla delmesi bir anlam ifade etmiyor bence. Orada kılıç etkeni çok büyük bir faktör. O yüzden G4 luffynin hakisini hiç bir zaman aşamadı cracker, sadece meyvesini aşdı. Neyse o başka tartışma konusu ama argüman olarak sunulmasın diye şey ettim.Ancak iki Kong Gun ile parçalanabilen bisküvi askerlerini Doflamingo sıradan bir tel ile mi delecekmiş?
Dofla ve Vergo vs Base Sanji1- Oruç'un Snack'i tam olarak ne zaman yendiği önemli değil, çünkü seri öyle işlemiyor. Biz bunu WCI'da öğrendik.
2- Law>Urouge da kesin değil.
3- Law Dressrosa'da YC3'tü diyelim. Luffy de Law'dan güçlüydü. Yani Luffy >YC3. E peki, YC3'den güçlü olan Luffy neden Cracker karşısında bu duruma düştü? Cracker'in antisi olan Nami orada olsaydı Cracker Luffy'i yenerdi. (Argümanın burada tamamen çürüyor artık.)
Bu durumda dediklerini kabul etmemeleri şaşırtıcı değil.![]()