Franky numara yapıyordu orada Lucci'de kim oluyorKi hiç olmadı shigan'lar Lucci Frank'yi shiganladığında Frank'nin hayatı 3-4 kere geçmiştir gözlerinin önünden.
Ayriyetten , Franky elleri (yumruklar) çelikten değil miydi ? O yumruklarla saatlerce şişko elemanı tokatladı tık yok :/Luffy nin enies lobby de kırdığı kapı çelik değil miydi?
gücünün daz bonesdan fazla olması ayrı bir sey, kullandıgı tekniginin, onun gücünü bozması ayrı bir sey...bende sana anlatamadım. gittim bir daha izledim. ikisininde cıktıgı tüm yerleri.kaku rankyaku ve shigan haric baska bir sey kullanmıyor saldırılarında,kılıc ustalıgı haricTam anlatamadım sanırım.
Benim anlatmak istediğim Kakunun fiziksel olarak elde ettiği güç ile Çeliği yamultabilmesi üzerine.
Durmadan aynı örneği veriyorum ama , Luffyin çok güçlü fiziksel darbelerden canının yanması gibi .
Olaya durmadan kesmek açısından bakmak çok yanlış.Dediğin gibi Kaku bir Kılıç kullanıcısı olabilir ama aynı zamanda 6 stil kullanıcısı , fiziksel bakımdan çok çok üstün.
Zoro hayatını kılıca adamış ve "teknik" sayesinde yenmiş bir adam. Kaku ise bu teknik fakirliğini " GÜç" faktörü ile tamamlayıp Dazı çok rahat yamultabilir.
Olaya , Zoronun teknikleri ile Kakunun kılıç teknikleri kıyaslaması yapılması doğru değil.
Kaku , elde etmiş olduğu fiziksel güç ile kılıçlı kılıçsız dazı yamultabilecek formdadır.
Benim düşünceme göre.
" Güç, her tekniği bozar "
[/B]Şahsi Görüş![]()
Tamam sensin. Kardeşim gücünü mü konuşuyoruz. Daz bonesin dayanıklılığı 10 sayfadır konuşuluyor. Ki Franky ilk çıktığı zaman Luffy ile denk olan bir karakter istediğin gibi yorumlarsın. Kuma Havayı manipüle edip Frankye ön taraftan vurduğu halde franky baygınlık geçirince herkes niye şaşırıyor ?Franky'nin, Daz Bones'ten daha güçlü olduğu nerede geçti?