Franky cyborg ve en sağlam yeri ön cephesi. Eğer Lucci orayı 1-2 saniye içinde rahatça delebiliyorsa bunu daz bones'i de delebilire yorumlayabiliriz. Ama franky>daz bones gibi bişey geçmedi.Franky'nin, Daz Bones'ten daha güçlü olduğu nerede geçti?
Franky cyborg ve en sağlam yeri ön cephesi. Eğer Lucci orayı 1-2 saniye içinde rahatça delebiliyorsa bunu daz bones'i de delebilire yorumlayabiliriz. Ama franky>daz bones gibi bişey geçmedi.Franky'nin, Daz Bones'ten daha güçlü olduğu nerede geçti?
Franky'nin gövdesi de çelik, Daz Bones'un gövdesi de, birini kıran diğerini de kırar. (Franky Daz'dan daha güçlüdür gibi bir şey söylenmemiş zaten)Franky'nin, Daz Bones'ten daha güçlü olduğu nerede geçti?
Franky gelsin beni deşsin diye mi bekledi?Hocam, Daz Bones, Franky gibi gelde beni deş diye beklemeyecek heralde. Kollarıyla savuracak elbet. Benim fikrim cp9 dan hiç kimse teke tekte Daz Bones'e zarar veremez.
Jozu'nun meyvesi ile karıştırdın sen herhalde. Bu adamın kılıç kullananlara karşı bir üstünlüğü var temelde bunun dışında hiç bir avantajı yok. Kaldı ki Lucci çeliği kesmişti http://www.mangareader.net/103-2529-17/one-piece/chapter-422.html şuradan bakabilirsin. Kalkıp zarar vermez demen cidden çok komik olmuş.Hocam, Daz Bones, Franky gibi gelde beni deş diye beklemeyecek heralde. Kollarıyla savuracak elbet. Benim fikrim cp9 dan hiç kimse teke tekte Daz Bones'e zarar veremez.