Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] D. Gray-Man

https://www.reddit.com/r/anime/comments/4s8tpy
Şurada biraz anlatılmış. Aşırı derece bir iş yok ama romanı okumuş kişiler varsa onlar daha doğru bilgi verecektir. Kendi adıma evreni biraz daha çeşitlendirmek adına yapılan bölümleri çok da filler görmüyorum. İzlemeyi de seviyorum. O yüzden keşke o bölümleri de yapsalarmış diyorum zaten.

Adında bir sürü l olan biri var. İsim düşünürken hiç zahmet etmemiş kadın. Lenale le.
Roman ve filler liste bakayım bugün. Önemli detay varsa eğer yazarım buraya.

Filler Bölümler

14. Bölüm:

Komui, Allen ve Kanda'yı anormal hava şartlarına sahip bir şehire masumiyeti bulmaları için görev verir. Noah ailesinden de Skin aramaya şehire gelir. Peşlerinden Law ve Book-Man gelir. Book-Man'ın gelme amacı da Hevlaska'nın kehanetinde Allen'ın zaman yıkıcısı olup olmadığını doğrulamak. Şehire gelirler ve kar fırtınasında yürürlerken karşılarına bir baba ve çocuğu çıkar. Fırtınadan dolayı yere yığılmışlardır. Otele götürüp yatarlar. Bu ikisinin geçmişte evleri yanıp kül olmuş, içinde de oğlu kalıp can vermiş. Yeniden Dirilten Yaprak isimli yaprağı bulup oğlunu canlandırmak ister. Yolda Akumalarla karşılaşıp savaşırlar. Bölüm biter.

15. Bölüm:

Lenalee uyurken geçmişte yaşadığı travmatik olayları anımsar. Uyanır ve yanında abisini görür. Geçmişte olduğu gibi şimdi de yanımdasın der. Allen'i soruyor nerede falan diye birde. Bizimkiler Masumiyet'i bulur. Adama da "Oğlunu canlandıramazsın, masumiyetin böyle bir gücü yok. Masumiyet ağacın içine yerleşmiş. Bu yüzden parlıyor, eğer insanlar yapraklarını alsaydı ağaç ölecekti. İnsanlardan kendini korumak için anormal hava yarattı"
Akumalarla karşılaşırlar ve tekrardan savaşırlar. Skins de tam dalmaya hazırlanırken, Milenyum Kontu geri dönmesini söyler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık