Teşekkürler. Rusçayı 2 günde öğrendin. DGM sen nasıl bir serisin ya
Neyse ki google çeviride Rus alfabesi desteği var. Amelelik kısmı hariç zor olmadı. Tüm harfleri tek tek tespit edip yazdım da çevirdim.Teşekkürler. Rusçayı 2 günde öğrendin. DGM sen nasıl bir serisin ya![]()
Eline sağlık.Neyse ki google çeviride Rus alfabesi desteği var. Amelelik kısmı hariç zor olmadı. Tüm harfleri tek tek tespit edip yazdım da çevirdim.
O sözü kim söyledi tam anlaşılmıyor gibi. Apocryphos'un sözünün devamı gibi ama Lavi de söylemiş olabilir.Eline sağlık.
Şimdi bölüme gelirsek 8 yıldır sarmalın içindelermiş galiba bunlar. Lavi ve Nea'nın sarmalı ikisi birleşip, Allen'ın masumiyeti olmuş. Yolculuğuna devam et sözünü normalde Mana söylüyordu, Apocryphos söylüyor burada ama.
2-3 bölüm önce Lavi söylemişti, manganın ilk bölümlerinde de Allen duvara bakıp "Yürümeye devam edeceğim Mana" gibi bir şey söylüyordu kafam karıştı amann.O sözü kim söyledi tam anlaşılmıyor gibi. Apocryphos'un sözünün devamı gibi ama Lavi de söylemiş olabilir.
Kalp kim sence? Zerre fikrim yok, belki de yeni bir karakter.2-3 bölüm önce Lavi söylemişti, manganın ilk bölümlerinde de Allen duvara bakıp "Yürümeye devam edeceğim Mana" gibi bir şey söylüyordu kafam karıştı amann.
Benim de yokKalp kim sence? Zerre fikrim yok, belki de yeni bir karakter.