Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 71.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 97 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    333
Kf'nin görüşü burada sürekli Dofçulara laf atıyorsun xd
2022 sonrası konusu bu lan, trole yatma hemen. :D

Mf arcı üzerinden 10 yıl geçmiş belki daha fazla.O arcta zaten seviyesi belli oldu ne hikayesi xd yeni bir şey gibi bahsediyorsun.
Direk senin gibi uçup amiral mi diyelim xd
Timsaha göre bak nasıl anlatayım. Croco MF de Wb'ye sitem ediyor, bu kadar zayıf değildin diye, yani MF deki Wb'yi kendinden aşağı görüyor. İşte seviyesi öyle bir şey, prime wB'ye de ufak farkla kaybedip hayata küsmüş nasıl olduysa.

Timsaha göre bak nasıl anlatayım. Croco MF de Wb'ye sitem ediyor, bu kadar zayıf değildin diye, yani MF deki Wb'yi kendinden aşağı görüyor. İşte seviyesi öyle bir şey, prime wB'ye de ufak farkla kaybedip hayata küsmüş nasıl olduysa.
Genç Ray=Croco düşünüyor ama söyleyemiyor.Genç Ray ise hemen hemen imparator seviyesi bir adam xd

Bu konu güncellendi yahu, anket vb.
Yeni açtılar bu konuya benzer onla karştırıyorsun ben bilerek eskisini attım.Orada da sonuçlar belli.Oylar genelde imparator 1. 2. ve 3.adamına gidiyor amiral diyenler neredeyse yok.Çoğunluk bu xd

Yeni açtılar bu konuya benzer onla karştırıyorsun ben bilerek eskisini attım.Orada da sonuçlar belli.Oylar genelde imparator 1. 2. ve 3.adamına gidiyor amiral diyenler neredeyse yok.Çoğunluk bu xd
Yahu geçmişte daha fazlaydı işte yorumlar. Şimdi bana sadece anket mi yorumlatiyorsun. Troll olarak oy atanlar da var ona...

Dediğim gibi sizinle bile geçmişten buyana bu konuları tartıştık. Ne hikayeler anlattınız kendiniz unutuyorsunuz... :D

Dof vs Wb family konusuyla hiç bir alakam yok xd
Zoro 2y arada Mihawk"ı yendi geldi tüm forum tarihinin hatta dünyadaki tüm forum tarihinin en komik argümanı sana ait daha ötesi yok xd
Olum başkalarının dediği şeyleri niye benim üzerime atıyorsun la? :S

Bu kaç yıl öncenin muhabbeti ben muhtemelen forumda bile yokumdur... :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık