Ne barikatı, ne haddime! Bunu söylemen bilakis mutlu eder beni.Derim olum senden mi cekinicem? Derken önüme barikat mı kurucan?![]()

Ne barikatı, ne haddime! Bunu söylemen bilakis mutlu eder beni.Derim olum senden mi cekinicem? Derken önüme barikat mı kurucan?![]()
Tek söyleyen ben değilim ki bunu.Forumda da gördüğüm kadarıyla benim gibi düşünenler var.Bi saplantı var karakter karşı.Allah'ın japonunun karakterleri alttarafı.Mihawk'a 1 Croco'ya 2...değmezler bence.Zoruma gitse kötü yorum yaparım yav herkese. Adamların yorumunu atmışım şimdi gülüp geçiyorum.
Sen beni tanımıyorsun buna emin oldum.
Derim olum senden mi cekinicem? Derken önüme barikat mı kurucan?![]()
Buggy belki yeni Muggy topu vs yapmıştır, bende biraz merak uyandırıyor ama yok, Crocoya dair hiçbir merakım yok, bu adam dışarda olsa ne olmasa ne, daha ne gösterecek ne yapabilecek, Mihawk Buggy için diyor ya istediğimiz zaman indiririz diye, herhangi biri istediği zaman Crocoyu indirebilir, hiç ilgimi çekmiyor ya merak duygum sıfır, boş bölüm resmenMihawk'ı o demir parmaklılar ardında hiçbir zaman göremeyeceğiz misal.
Croco denen adamın klasmanı Buggy, Dof gibiler. Mihawk bambaşka bir olay, ligi farklı.
![]()
Adamda dehşet bir meyve var.Tam amirallik.Kum la yapılacak kombinasyonun haddi hesabı yok.Buggy belki yeni Muggy topu vs yapmıştır, bende biraz merak uyandırıyor ama yok, Crocoya dair hiçbir merakım yok, bu adam dışarda olsa ne olmasa ne, daha ne gösterecek ne yapabilecek, Mihawk Buggy için diyor ya istediğimiz zaman indiririz diye, herhangi biri istediği zaman Crocoyu indirebilir, hiç ilgimi çekmiyor ya merak duygum sıfır, boş bölüm resmen![]()
Adam serinin altını köstebek gibi oymuş Croco'nun mu ödülünün altını dolduracak ? Hey yavrum.Valla Croco kral hakiyi saldırılarına ekleme gibi muazzam bir güç örneği göstermezse, ödülün altı dolmaz. Çok sağlam power up lar almış olmalı. 2 milyar diyoruz yahu, Beckman'ın alsa alsa o kadar alır diyeceğimiz düzeyde bir ödül bu.
Normalde hapiste silahları alıyorlar. Bunun bi halt edemeyeceğini bildikleri için almamışlar farkettiysen.Mihawk'ı o demir parmaklılar ardında hiçbir zaman göremeyeceğiz misal.
Croco denen adamın klasmanı Buggy, Dof gibiler. Mihawk bambaşka bir olay, ligi farklı.
![]()
Kumdan kale yapabilir, doğru söylüyorsun ama Bege kadar dayanıklı olur mu bilemiyorum.Adamda dehşet bir meyve var.Tam amirallik.Kum la yapılacak kombinasyonun haddi hesabı yok.