Poşet olmak istiyorsun heralde.Poşet karakterler hoşuma gidiyor
Poşet olmak istiyorsun heralde.Poşet karakterler hoşuma gidiyor
Aslında son zamanlarda manga renklendirmeleri çok ilgimi çekmeye başladı.Oooo iyi bari seriyi tekrardan okumamişsın kalbime inerdi yoksa. Dediklerimin hepsini de yapmayaydın iyiydi :S
@Zenzou ne bakıyon la!
Reyiz vaktiyle her şeye cevap veriyormuşsun.rica ederim.. arkadaslar...
O zamanlar bu kadar kalabalık değildik.Reyiz vaktiyle her şeye cevap veriyormuşsun.
Çok nazik biri olduğunu düşünebilirim.
Adamın ırkçılığı bile cool.Bazı yerleri yeniden okuyordum da Crocodile hafif ırkçıymış. Muhabbet de komik. Aquaman geyiği gibi. Hey Jimbei do you like fishsticks demediği kalmış.
Şu lakerdanın her seferinde boş boş bakması... Her an öleceğim yer burası diyecekmiş hissiyatı veriyor.Bazı yerleri yeniden okuyordum da Crocodile hafif ırkçıymış. Muhabbet de komik. Aquaman geyiği gibi. Hey Jimbei do you like fishsticks demediği kalmış.
O gemiyi ele geçirme yeri de çok iyiydi. Jinbe gemiye zarar falan verince ki tepkisi falan onun dışında Denizciler bunlara saldıriyorken "Bu da savaş gemisi siz de onlara saldırsanıza" falan diyordu.Bazı yerleri yeniden okuyordum da Crocodile hafif ırkçıymış. Muhabbet de komik. Aquaman geyiği gibi. Hey Jimbei do you like fishsticks demediği kalmış.