Okuma zaten seni aşar buralar.
Teoriler hep bir prenses olduğu üzerine, bu nedenle öyle dedim ama hadi senin için prens çıkabilir diyeyimAdamın tam olarak ismini bilmiyoruz. Crocodile'ın kadın çıkma ihtimali yok Onepiece de kronolojik olarak bu mümkün değil bunu pek çok kez açıkladım mangada ki ve Mangakanin verdiği bilgilere göre ama hala böyle bir sey çıkmasını bekleyenler var.
Sırrı, zayıflığı denilen şey her ne ise Croc bunun bilinmesini istemiyor bir sebepten dolayı belki de Ace gibi soyadını veya ailesini reddediyor olabilir ya da başka bir olay.
Bugün dediğim gibi şu benzerlikler normal değil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roger'ın kayıp oğlu mu?Adamın tam olarak ismini bilmiyoruz. Crocodile'ın kadın çıkma ihtimali yok Onepiece de kronolojik olarak bu mümkün değil bunu pek çok kez açıkladım mangada ki ve Mangakanin verdiği bilgilere göre ama hala böyle bir sey çıkmasını bekleyenler var.
Sırrı, zayıflığı denilen şey her ne ise Croc bunun bilinmesini istemiyor bir sebepten dolayı belki de Ace gibi soyadını veya ailesini reddediyor olabilir ya da başka bir olay.
Bugün dediğim gibi şu benzerlikler normal değil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bekliyor işte Mangaka güzel yem attı ama bir taraftan da yukarıda ki benzerlikler idam platformunda arkası dönük çizmesi Ivankov olayi gibi noktalarda da yemledi.Teoriler hep bir prenses olduğu üzerine, bu nedenle öyle dedim ama hadi senin için prens çıkabilir diyeyimAma kadın çıkması şaşırtıcı olmaz, gerçekten çıkmasını bekleyen büyük bir kitle var.
Ama geçmişte önemi biri olduğu bence kesin bence. Ben kutsal ejder diye düşünüyorum.
Onun gibi olmak isteyen küçük kardeş teorisi daha iyi bu noktada Mangaka Roger'ın şapkasindan tut da paltosuna, boynuna doladiğı atki tarzi giysiye kadar Crocodile'a aynılarını giydirmiş çizerken.Roger'ın kayıp oğlu mu?Hatta kızı olsa daha bir harika ters köşe olur.