Zoro gibi o da rakibi kadın olunca kesmiyordur belki.![]()
Centilmen Mihawk'a artı yazar.
Zoro gibi o da rakibi kadın olunca kesmiyordur belki.![]()
Ne diyor Luffy onu söyle Croc'a gelince?Marineford'a bakacaksak Luffy'nin tepkisine bakalım. Bir yanda Mihawk'tan köşe bucak kaçıp Luffy digert yanda vay Croco bir posta dayak daha istiyormuş verelim bir dal diye üstüne atlayan Luffy. Bayağı aynı yani tepkiler.
Mihawk'ın önünde Croco sayfasını kontrol v ile her yere yapıştırıyorsun. Milletin aklından çıkmasın diye çok konuşulmayan bir durumu dile getirdim diye mi işine gelmeyen yeri kafadan çıkartan adam oldum?Ne diyor Luffy onu söyle Croc'a gelince?
Sende çok iyi biliyorsun ki Croc Luffy'nin yapamayacağı şeyler yapmıştır o arc, hatta ID de Luffy'yi 5. kata atarken Croc'u 6. kata atıyorlardı.
Yine işine gelen yerleri alıp işine gelmeyen yerleri kafandan çıkartmışsın.![]()
İşime gelmeyen niye olsun? Kendi hikayeni yazmışsın yine "Croc bir posta daha dayak istiyormuş" falan diye.Mihawk'ın önünde Croco sayfasını kontrol v ile her yere yapıştırıyorsun. Milletin aklından çıkmasın diye çok konuşulmayan bir durumu dile getirdim diye mi işine gelmeyen yeri kafadan çıkartan adam oldum?
Tencere dibin kara seninki benden kara.
Tamam Mihawk güçlüdür herhalde Crocodan ama çok aynı işler değil ya bu misaldekiler! Yani Mihawkla beraber gelse ve Mihawk Beyazbıyığa saldırsa Luffy öleceğini bilse yine atlardı önüne.Marineford'a bakacaksak Luffy'nin tepkisine bakalım. Bir yanda Mihawk'tan köşe bucak kaçıp Luffy digert yanda vay Croco bir posta dayak daha istiyormuş verelim bir dal diye üstüne atlayan Luffy. Bayağı aynı yani tepkiler.
OP evreninde kendi bacağını yiyen, gördüğümüz neredeyse her canlıyı yemeye kalkan bir ana karakter var la. Trollsün falan ama serinin durumuna göre troll ol bari.Timsah yiyen adamdan her şey beklenir. Küresel salgın başlatacak potansiyeli var. Midesiz herif.
- Crocodile'ın en sevdiği yiyecekler timsah eti ve domatestir, en sevmediği yiyecek ise ketçaptır.
Tabi ki manga sayfası yapıştırıyorsun. Altına da kendi hikayeni yazıyorsun.İşime gelmeyen niye olsun? Kendi hikayeni yazmışsın yine "Croc bir posta daha dayak istiyormuş" falan diye.
Sana söyledim Luffy ne diyor? Bak ne güzel diyorsun "Manga sayfasını yapıştırıyorsun" diye. Senin gibi kendi senaryomu yazmıyorum.![]()