Croco’ya o amiral demedi ben dedim lütfen hakkımı verin saygılar.Kekonun haklılığı bile seninki kadar dengeleri bozmaz Croco'ya amiral diyorsun anasını satayım. Saygıyı bırak komple forumu senin üstüne yapalım haklıysan
Kum-kun net bir seviye belirtmek istemiyor ne olur ne olmaz diye herhalde.Croco’ya o amiral demedi ben dedim lütfen hakkımı verin saygılar.![]()
Kum-kun kıvraklığı sever kıvırmak onun işi ne de olsaKum-kun net bir seviye belirtmek istemiyor ne olur ne olmaz diye herhalde.![]()
Hahahah Vergo da zorlanır diyen adam şimdi ne diyor...Croco’ya o amiral demedi ben dedim lütfen hakkımı verin saygılar.![]()
Yok seviye belirlemek kolay yani söylersin ama bu karakter beklenenin üstünde görünecek. Yani misal "Amiral seviyesi" desen bile bir Amiral ile 1v1 atmadığı taktirde pek çok kişi bir şey bulup kiviracak, yine de pek çok kişiyi net şekilde şaşırtacaktır yaptıklarıyla.Kum-kun net bir seviye belirtmek istemiyor ne olur ne olmaz diye herhalde.![]()
Crocodile hâlâ küçümsenen bir karakter zaten. Çoğu kişinin beklediğinin üstünde çıkar diye tahmin ediyorum. MF sonrası bunun anlaşılması lazımdı aslında. Vergo falan vız gelir.Hahahah Vergo da zorlanır diyen adam şimdi ne diyor...
Yok seviye belirlemek kolay yani söylersin ama bu karakter beklenenin üstünde görünecek. Yani misal "Amiral seviyesi" desen bile bir Amiral ile 1v1 atmadığı taktirde pek çok kişi bir şey bulup kiviracak, yine de pek çok kişiyi net şekilde şaşırtacaktır yaptıklarıyla.
Ben zamanında "Çok güçlü dönecek' dediğimde"Seride bir olayı kalmadı" diyenler bugün farklı şeyler söylemeye başladı. @Millennium Wizard misal Dressrosa zamanları ve sonrası neler neler diyordu da neyse..![]()
MF üzerine bile hala hikâyeler anlatanlar var şöyle böyle diye. Aslında Oda'nin kafasında belli karakterler benzer dengede işleniyor da neyse oralara girmeye gerek yok şimdi.Crocodile hâlâ küçümsenen bir karakter zaten. Çoğu kişinin beklediğinin üstünde çıkar diye tahmin ediyorum. MF sonrası bunun anlaşılması lazımdı aslında. Vergo falan vız gelir.![]()