Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 71.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 97 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    333
Croco’ya o amiral demedi ben dedim lütfen hakkımı verin saygılar.:sapkali:
Hahahah Vergo da zorlanır diyen adam şimdi ne diyor... :hhh:
Kum-kun net bir seviye belirtmek istemiyor ne olur ne olmaz diye herhalde. :D
Yok seviye belirlemek kolay yani söylersin ama bu karakter beklenenin üstünde görünecek. Yani misal "Amiral seviyesi" desen bile bir Amiral ile 1v1 atmadığı taktirde pek çok kişi bir şey bulup kiviracak, yine de pek çok kişiyi net şekilde şaşırtacaktır yaptıklarıyla.

Ben zamanında "Çok güçlü dönecek' dediğimde"Seride bir olayı kalmadı" diyenler bugün farklı şeyler söylemeye başladı. @Millennium Wizard misal Dressrosa zamanları ve sonrası neler neler diyordu da neyse.. :D

Hahahah Vergo da zorlanır diyen adam şimdi ne diyor... :hhh:

Yok seviye belirlemek kolay yani söylersin ama bu karakter beklenenin üstünde görünecek. Yani misal "Amiral seviyesi" desen bile bir Amiral ile 1v1 atmadığı taktirde pek çok kişi bir şey bulup kiviracak, yine de pek çok kişiyi net şekilde şaşırtacaktır yaptıklarıyla.

Ben zamanında "Çok güçlü dönecek' dediğimde"Seride bir olayı kalmadı" diyenler bugün farklı şeyler söylemeye başladı. @Millennium Wizard misal Dressrosa zamanları ve sonrası neler neler diyordu da neyse.. :D
Crocodile hâlâ küçümsenen bir karakter zaten. Çoğu kişinin beklediğinin üstünde çıkar diye tahmin ediyorum. MF sonrası bunun anlaşılması lazımdı aslında. Vergo falan vız gelir. :D

Crocodile hâlâ küçümsenen bir karakter zaten. Çoğu kişinin beklediğinin üstünde çıkar diye tahmin ediyorum. MF sonrası bunun anlaşılması lazımdı aslında. Vergo falan vız gelir. :D
MF üzerine bile hala hikâyeler anlatanlar var şöyle böyle diye. Aslında Oda'nin kafasında belli karakterler benzer dengede işleniyor da neyse oralara girmeye gerek yok şimdi.

Ben "Pekoms Crocodile'i alır" diye ciddi ciddi savunan kişileri gördüm bu forumda...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık