Charles Vane
dükkan onunsa bekliyoruz bir şeylerhocam ya yanlış kopyala yapıştır yaptın yada komple steam senin![]()

dükkan onunsa bekliyoruz bir şeylerhocam ya yanlış kopyala yapıştır yaptın yada komple steam senin![]()
Komple Steam benim...hocam ya yanlış kopyala yapıştır yaptın yada komple steam senin![]()
bilgisayardan çıkan verinin sunucuya ulaşana kadar geçen süre ping in ne kadar düşükse o kadar hızlı bir bağlantın var demektirPing ne oluyor açıklayabilecek olan var mı?
Deme be. Benim ping baya yüksekbilgisayardan çıkan verinin sunucuya ulaşana kadar geçen süre ping in ne kadar düşükse o kadar hızlı bir bağlantın var demektir
uçmuş senin bağlantıDeme be. Benim ping baya yüksek4 mbps ile bu kadar oluyor demek ki
Normalde 12-16 mbps ama adil kullanım laneti varuçmuş senin bağlantı![]()
Türk-Rus... Bu iki millet online dünyasının baş belaları zaten.Ruslar çok pis sövüyor ama Türk çocuklar da onlarla yarışıcak biçimde.
İstisnalar hariç Türklere Türk olduğunu belli etmemek lazım :T Hatta direk Türk kafasıyla oynamamak lazım.Ruslar çok pis sövüyor ama Türk çocuklar da onlarla yarışıcak biçimde.