Doğru, Kaido'dan dayak yemişlerdi.Tuttu yere çaldı işte...
Bu arada Law ile Kid'in yarı ölü olduğunu falan da unutmuşsun. Hey gidi hey.
Doğru, Kaido'dan dayak yemişlerdi.Tuttu yere çaldı işte...
Bu arada Law ile Kid'in yarı ölü olduğunu falan da unutmuşsun. Hey gidi hey.
Yani. Adamlar yarı ölü halde Big Mom ile kapışıyor. Üstüne Hawkins handikapı falan yiyor. Değişik işler bilemedim Mercury. :RDoğru, Kaido'dan dayak yemişlerdi.
Big Mom'u yendiler de haberim yok sanırım. :dYani. Adamlar yarı ölü halde Big Mom ile kapışıyor. Üstüne Hawkins handikapı falan yiyor. Değişik işler bilemedim Mercury. :R
Yenmediler de Big Mom'un bu şartlar altında çoktan indirmesi lazımdı. Adamlar çatıdan beri aktif dövüşün içinde. Bir de o kadar hurdacı falan diye itibar zedelenmesi yaşayan adam bu düşün. Yani bu adamı daha aradan çıkartamıyorsa ne yapayım ben mi gelip yardım edeyim daha Big Mom'a yav?Big Mom'u yendiler de haberim yok sanırım. :d
Big Mom'a değil de Oda'ya yardım etmek lazım.Yenmediler de Big Mom'un bu şartlar altında çoktan indirmesi lazımdı. Adamlar çatıdan beri aktif dövüşün içinde. Bir de o kadar hurdacı falan diye itibar zedelenmesi yaşayan adam bu düşün. Yani bu adamı daha aradan çıkartamıyorsa ne yapayım ben mi gelip yardım edeyim daha Big Mom'a yav?
Valla ne yalan söyleyim önceden Big Mom'u Kaido dengi hatta güçlü gördüğüm zamanlar oldu da. Kaido olsa çoktan Kid ve Law'u indirirdi izlenimi uyandı bende. Oda harbiden sıvıyor Big Mom mevzu olunca.Big Mom'a değil de Oda'ya yardım etmek lazım.
Ben dövüşün nihayete ereceğini de sanmıyorum. Kaido düşünce Big Mom Hera'ya binip çeker gider muhtemelen. Biz de bunu tartıştığımızla kalırız.
Sıvama işini bile off-panel yapıyor hem de artık. :dValla ne yalan söyleyim önceden Big Mom'u Kaido dengi hatta güçlü gördüğüm zamanlar oldu da. Kaido olsa çoktan Kid ve Law'u indirirdi izlenimi uyandı bende. Oda harbiden sıvıyor Big Mom mevzu olunca.
Kadın korkusundan sadece bakışmakla yetiniyor, el süremiyor Kid reise. 3-5 bölüme Kaido yenilince "ee bana müsade, ben kalkayım artık" deyip evine dönecek.Big Mom'u yendiler de haberim yok sanırım. :d