Bence kata alir.
Vurduda ne oldu çizik yok Marconun yüzü mayıştıBu mantığı nasıl çıkardın ? Garp'ın Marcoya vurduğunu, Marco da Kizaru'ya vurdu. Olmamış![]()
Vurdu, duvara gümletti, Garp vurdu; Marco'nun yüzü mayıştı, başladığı yere uçtu.Vurduda ne oldu çizik yok Marconun yüzü mayıştı
Kb hakiyide unutuyorsunVurdu, duvara gümletti, Garp vurdu; Marco'nun yüzü mayıştı, başladığı yere uçtu.
Sana onu diyorlar zaten, Marco'nun meyvesi hasarı sıfırlama değil, hasarı iyileştirme. Yani Marco'ya hakili kılıç sokarsan, çıkardıktan sonra iyileşir. Haki ile kolunu koparırsan; anında çıkar. Mf'de meyvesi işlendi. Saldırı teknikleri & gücü belirsiz. Beklentilerini o konu yönünde yap dilersen.Kb hakiyide unutuyorsun
Luffy burda Marco ile dövüşse Marco'nun da hali farklı olmazdı![]()
oladabilir ama net shanks nedir yaEn güçsüz yonkou net Shanks. Shanks Kaidou ve Linlin karşısında bildiğin çaylak. Teach o ikinci meyveyi yedikten sonra Shanks'ın Teach'den daha güçlü olma şansı kalmadı, haki falan da kalmışsa biraz o da geçmiştir bunu.
Aynen öyle Kaido big mom serinin bugu şuandaAynı mantık ile yürümeye çalışıyım ben de bakalım nasıl bir mantık çıkıyor -> Garp hep Chinjao'ya yumruk attığı seviyede mi kaldı? Diyelim ki evet -> bu adam Roger ile kapışırken Chinjao'ya yumruk attığı seviyedeyse ve MF'dede hala o seviyedeyse Roger=Garp=G4'lü Luffy mi çıkıyor? Sonrasın da Chinjaou da Sai yamultmuştu o zaman Roger=Sai oluyor mu ? WTF Kafalar 1 milyon.
@Hakili Yumruk Konuya bekleniyorsunuzBen işin içinden çıkamadım.