Valla bende jelibonu tatlı niyetine yiyorum gerçek hayatta mermi hızında jelibon atanı görmedim.kuş diyorsun ama ne diyimMuhabbet kuşum gagalardı beni kartal falan gagalamadı o jelibonu küçümseme mermi gibi atıyor War machine katakuri.

Valla bende jelibonu tatlı niyetine yiyorum gerçek hayatta mermi hızında jelibon atanı görmedim.kuş diyorsun ama ne diyimMuhabbet kuşum gagalardı beni kartal falan gagalamadı o jelibonu küçümseme mermi gibi atıyor War machine katakuri.
Jelibon o adamın elinde mermiden beter oluyorSen hiç kuş tarafından gagalandin mi. Jelibondan daha cok acittigina emin olabilirsin.
Gaga da Marco nun ağızında amaJelibon o adamın elinde mermiden beter oluyor
Adam G4 ü yeniyo sen gaga diyosunGaga da Marco nun ağızında ama![]()
Adam Akainu-Kizarunun tüm saldırılarını tanklıyor sen G4 diyorsun.Adam G4 ü yeniyo sen gaga diyosun![]()
Marco nasıl hasar verecekmiş Hakili saldırılar marcoya işliyor.Adam Akainu-Kizarunun saldırılarını tanklıyor sen G4 diyorsun.
Haki ile olayı niye bağdaştırdın onu anlamadım zaten Marcoya her saldırı işliyor adam Logia değil.Burada Marco'nun nasıl zarar vereceği değil Kata'nın nasıl zarar vereceği önemli.Marco nasıl hasar verecekmiş Hakili saldırılar marcoya işliyor.