Charlotte Katakuri
Katakuri biraz zorlanıp yener, çekişmeli geçer.
Katayı çok abarttılar. Birkaç bölüme sopayı yiyince oylarında düşüş olur heralde. Jack denilen hayvan sengoku+ fujinin konvoyuna saldırıp iki gemilerini batırmış. Orada Kata olsa anca kendi ölümünü görür korkudan bırak saldırmayı nasıl kaçacağını bilemezdi.Jack çok hafife alınıyor. Kata en fazla kendi ölümünü görür. Antik meyve var adamda. Yıkılıcılık ve dayanıklılık çok iyidir. Kata k.haki ile bir yere kadar gider, o attığı jelibonları Jack hissetmez bile.
Ya arkadaş öyle bir bahsediyorsun ki görende Katakuri'yi kenbunshokudan ibaret sanır.Jack çok hafife alınıyor. Kata en fazla kendi ölümünü görür. Antik meyve var adamda. Yıkılıcılık ve dayanıklılık çok iyidir. Kata k.haki ile bir yere kadar gider, o attığı jelibonları Jack hissetmez bile.
Hoşgeldin güzel nickKatakuri biraz zorlanıp yener, çekişmeli geçer.
Jack'in üçüncü adam olduğunu varsayarsak diğer iki hayvanat çok çok güçlü çıkacak gibi. Katakuri sağ kol desek Jack'den az buçuk fazla ödülü var. Koca Ana'nın elemanlar daha zayıf malesef.Katayı çok abarttılar. Birkaç bölüme sopayı yiyince oylarında düşüş olur heralde. Jack denilen hayvan sengoku+ fujinin konvoyuna saldırıp iki gemilerini batırmış. Orada Kata olsa anca kendi ölümünü görür korkudan bırak saldırmayı nasıl kaçacağını bilemezdi.
Attığı jelibondan Sanji sıyrılıyor. Gözünün önünde Brook resmi kırıyor. Mf'ye bakıyorum, Jozu Marco dikkat kaybı yaşadı diye dalga geçiyorduk ama, böyle haki ile de övülmemişlerdi. Mf'ye Kata koydum ve Brook yerine de Akainu'yu sonuçlar vahimdi.Ya arkadaş öyle bir bahsediyorsun ki görende Katakuri'yi kenbunshokudan ibaret sanır.
Allasen Sanji'yi jelibonla vuramadı diye karakter gömmek nedir ya?Attığı jelibondan Sanji sıyrılıyor. Gözünün önünde Brook resmi kırıyor. Mf'ye bakıyorum, Jozu Marco dikkat kaybı yaşadı diye dalga geçiyorduk ama, böyle haki ile de övülmemişlerdi. Mf'ye Kata koydum ve Brook yerine de Akainu'yu sonuçlar vahimdi.
Kata zayıf demiyorum ama kafa göz dalan adamlara karşı sıkıntı yaşar. Jack gibi adamlar oyunlarda warior diye tabir edilen tiplerden yani darbe alır verir, onlar için dikkat kaybı çok önemli değildir. Kata öyle durmuyor pek. Hani daha kırılgan darbe yemeyen tiplerden.