Düşüncelerim değişmedi.Kata alır ama kolay olmaz.Kata > Dof > Cracker.
Düşüncelerim değişmedi.Kata alır ama kolay olmaz.Kata > Dof > Cracker.
Law'da yaratıyordu Kata'da yaratmaz işte.Hayır niye Trebol'u ekliyorsun? Ne fark yaratacak?
Bu yorumun altına imzamı atarım.Dof en başından beri akıllı kurnaz bir korsanken bizimkilere gelince kafası çalışmaz oldu,
Dof kendinin birebir aynısını yapıyor parçalanmış iç organlarını meyve yeteneği olan iple yeniden yapıyor,
ama nedense kendine o iplerle kaplayıp hakiyle birlikte zırh yapmıyor neyse,
Katakurinin Doflamingo' ya denk olabileceğini bile düşünmeniz garip bu adam lawla birlikte luffyle kapıştı + iç organları parçalandı + gücünün yarısından belkide fazlasını kuş kafesi denilen bir yeteneğine harcıyor aynı zamanda.
Yani dof bizimkilerle + law la kapışırken
1- Dof aptallaştırıldı
2- luffy ve law la kapıştı ölümcül yara aldı iç organları parçalandı
3- Adayı zamanla yok eden bir çok güçlü savaşçının yok edemeyip sadece yavaşlata bildiği bir tekniği tüm savaş boyunca kullandı.
Bu adamı mı katakuri yenecek ?
Dof en başından beri akıllı kurnaz bir korsanken bizimkilere gelince kafası çalışmaz oldu,
Dof kendinin birebir aynısını yapıyor parçalanmış iç organlarını meyve yeteneği olan iple yeniden yapıyor,
ama nedense kendine o iplerle kaplayıp hakiyle birlikte zırh yapmıyor neyse,
Katakurinin Doflamingo' ya denk olabileceğini bile düşünmeniz garip bu adam lawla birlikte luffyle kapıştı + iç organları parçalandı + gücünün yarısından belkide fazlasını kuş kafesi denilen bir yeteneğine harcıyor aynı zamanda.
Yani dof bizimkilerle + law la kapışırken
1- Dof aptallaştırıldı
2- luffy ve law la kapıştı ölümcül yara aldı iç organları parçalandı
3- Adayı zamanla yok eden bir çok güçlü savaşçının yok edemeyip sadece yavaşlata bildiği bir tekniği tüm savaş boyunca kullandı.
Bu adamı mı katakuri yenecek ?
Law son nefesinde üfleyerek almadı mı Trebol'u yoksa ben mi yanlışım. Dof'da Law fark yaratıyordu işte, yalnız Lufy olunca kaçıran yok.Law'da yaratıyordu Kata'da yaratmaz işte.
Sağlam Dofy neler yaparmış ben hala oradayım, handikabı eksik söylemişiz fazla söylememişiz artık ona inanıyorum. Dof'un rakibi amiral ve türevleri, sağ kollar onun dengi değil.Reyiz, Luffy gibi kendini zorlama yoluna gitseydi şimdiye amiralleri kukla yapıp birbirine tokatlatıyor olurdu. Kata da arada kim vurduya giderdi.
Haksızsam haksızsın de @Daredewill
Wb dahil dediğin anda Red'i kaybettin. :/Law son nefesinde üfleyerek almadı mı Trebol'u yoksa ben mi yanlışım. Dof'da Law fark yaratıyordu işte, yalnız Lufy olunca kaçıran yok.
Sağlam Dofy neler yaparmış ben hala oradayım, handikabı eksik söylemişiz fazla söylememişiz artık ona inanıyorum. Dof'un rakibi amiral ve türevleri, sağ kollar onun dengi değil.
Ölümsüzlük şifresini yazan sıradan bir vatandaş bile Wb dahil herkese yürürdü. Oyundan bir yandan sonra küçük çocuk bile zevk almaz ama işte Lufy fanları bir yolunu bulup eğleniyor. @RedTeroR Haksız mıyım?
Şu 2. Sınıf korsan shibukaileri liginin dışında adamlarla karşılaştırıp ezilmesini görmeye doyamadınız be :/