Tyr 17 Ağu 2021 #713 Chris dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Jyabura da çok iyi oturmuş. Acayip orijinal bir tip olmuş.
Chris dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Jyabura da çok iyi oturmuş. Acayip orijinal bir tip olmuş.
Chris 17 Ağu 2021 #714 Tyr dedi ki: Jyabura da çok iyi oturmuş. Acayip orijinal bir tip olmuş. Genişletmek için tıkla ... Hepsi ayrı efsane.
Tyr dedi ki: Jyabura da çok iyi oturmuş. Acayip orijinal bir tip olmuş. Genişletmek için tıkla ... Hepsi ayrı efsane.
sensey 18 Eyl 2021 #718 Geçen rüyamda bir tehlikeye girmiştim. Kizaru reis gelip beni kurtarmıştı. Amiralim benim ya. Rüyama girdidiği an kabus bitmişti, keyifle izledim.
Geçen rüyamda bir tehlikeye girmiştim. Kizaru reis gelip beni kurtarmıştı. Amiralim benim ya. Rüyama girdidiği an kabus bitmişti, keyifle izledim.
Koby 18 Eyl 2021 #719 flozis dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Hmmmm??? Boralino'nun Beyazsakalı savunma tarzı bana tıpkı Oğullarını hatırlattı YOKSA!!! Gizli İçerik: MASAKA!!!
flozis dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Hmmmm??? Boralino'nun Beyazsakalı savunma tarzı bana tıpkı Oğullarını hatırlattı YOKSA!!! Gizli İçerik: MASAKA!!!
Densetsu no Samurai 18 Eyl 2021 #720 Kendisini Marco'nun patakladığını görmek istedim her zaman. Umarım yıkık Sanji'ye kalmazsın kepçük ağaz. Senin için üzülürüm; kalbim kırılır, moralim bozulur.
Kendisini Marco'nun patakladığını görmek istedim her zaman. Umarım yıkık Sanji'ye kalmazsın kepçük ağaz. Senin için üzülürüm; kalbim kırılır, moralim bozulur.